Майсторски прави колонки и ударен Джакпот през отминалите дни

16:01
Майсторски прави колонки и ударен Джакпот през отминалите дни
Майсторски прави колонки и големи печалби през отминалите дни – това сочи краткият обзор с успехите на участниците в Еврофутбол. Списъкът започва с варненец, който в неделя "проби" с 15 мача в права колонка и Краен изход "1" на срещи от различни футболни терени. Това му донесе 2 180,41 лева с 10 лева на талона, в който бяха попълнени: Кеймбридж Юн. – Уокинг, Кидърминстър – Тамуърт, Ланс – Шатору, Бенфика – Спортинг Брага, Крусейдърс – Колрейн, Дънди Юн. – Партик Тисъл, Золте Варегем – КВ Мехелен, Спарта Пр. – Мл. Болеслав, Фолкърк – Каудънбийт, Астра Гюргево – ФК Ботошани, Виртус Ентела – Сан Марино, Албасете – Аройо КП, Кадис – Гранада Б, Ал Сад – Ал Араби Доха, Гурник Забже – Подбешкидзе ББ. Това се случи в букмейкърския пункт на ул. "Баба Тонка" №11 в морската ни столица.

Бургазлия пък се пробва на крайния изход на 10 двубоя, също в права колонка и така се сдоби с 4 640,90 лева с 10 лева и подкрепата на останалите играчи в пункта в бл.55 в ж.к. "Славейков".

В събота столичанин успя за прибере 8 435,52 лева от Джакпот Екстра 10 - с талон за 72 лева и система от 2 тройни + 4 двойни и 4 твърди знака. Предвиждането за краен изход важеше за сблъсъци от Англия, Германия, Белгия, Италия, Франция и Холандия. "Арена" на този успех стана пунктът на ул. "Нишава" №36.

Провадиец си тръгна в неделя с 2 176,54 лева, влизайки в списъка с майсторите на прави колонки със седем мача и прогноза отново за краен изход. Това се случи при букмейкъра на ул. "Дунав" №27 с талон за 10 лева и срещи от Испания, Швейцария, Турция, Гърция, Аржентина и Португалия.

В същия ден плевенчанин получи 4 954,76 лева срещу 27 лева и система 1 от 3 + 1 твърд. Той използва специалните кодове от видовете залози на Еврофутбол за точно два двубоя: Севиля – Бетис с "Общ брой картони-първо полувреме" – 6+ и Атлетико Мадрид – Хетафе – на два пъти със същия залог и един път с "Общ брой картони". Участникът попълни две верни предвиждания, по един за двата сблъсъка в пункта на ул. "Мусала" №5.

Гонките също предизвикаха приятни емоции сред играчите на букмейкърската къща – първенството е за любител на хрътките от вече споменатия пункт в Провадия. Той грабна 2 095 лева със 100 лева и прогноза за 1-3 място в седмата гонка в Монмор в петък.

1 365 лева пък отидоха при сливенчанин – той избра 100 лева и 1-2 място за свое предвиждане в гонка №12 в Бел Вю в неделя.

Пловдив посрещна следващата хубава печалба от надбягванията с хрътки – 772 лева със залог от 5 лева за Трио в осмата гонка в Пуул повишиха настроението в съботната вечер.

Предишния ден участник от Симитли взе 358,50 лева с 2 лева за 1-3 място в гонка №10 в Суиндън, а негов "колега" прибра 216,20 лева с 1 лев залог и прогноза за първите двама в петото виртуално надбягване в Гренд Сентрал.

Джакпоти в Еврофутбол– Екстра 10 е 1 801 лева, след като бе ударен.

Още една възможност за хубави печалби предостави Еврофутбол на своите участници през отминалите пет седмици - Фейсбук играта "Еврофутбол познавачи" приключи на 22.11.2013 г. До момента тя осигури общо 15 седмични награди, а предстои и определянето на големите печеливши – те ще се борят за 40" 3D Smart LED телевизор, смартфон и игрова конзола. Всички, които имат поне две точни прогнози за периода на играта, ще участват в жребия за тях.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

genchooo
25.11.2013 16:46

Майсторски прави колонки и ударен Джакпот .. само аз ли не разбрах заглавието