Перес взима и Роналдо до края на юни

09:23
Перес взима и Роналдо до края на юни
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е амбициран до края на месеца да финализира и трансфера на Кристиано Роналдо от Манчестър Юнайтед, пише испанският "АС".

Според изданието, босът на "белия балет" ще плати 89 милиона евро на "червените дяволи" за португалеца. В последния ден на юни преди година бившият вече президент на "кралския клуб" Рамон Калдерон и е сключил предварителен договор с ръководството на англичаните за продажбата на крилото.

Според въпросното споразумение, Реал се задължава да плати 80 милиона паунда за Роналдо, а ако трансферът пропадне, в касата на "Олд Трафорд" ще влязат 30 милиона евро като неустойка.

Флорентино Перес е решил да финализира по най-бързия начин и сделката за носителя на "Златната топка", след като бразилецът Кака от Милан вече пристигна на "Бернабеу".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PRI_A_TEL
10.06.2009 14:11

Бекам номер 2...Само дето не може да центрира като него инъче тича момчето, дано го продадат в Америка после. Нали Роналдо е амбициозен нека видим докъде ще стигне похитителя на гей обществото. Успех успех...

beckham_07
10.06.2009 12:13

Никаде няма да ходи Роналдо!Дано да си остане в ЮНАЙТЕД!Тия Реал развалят футбола!!!!!!!