УБА - Астън Вила, загубен

12:46
УБА - Астън Вила, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. ноември: 9 познати от 18 мача - 50.0% успеваемост

Залог на деня за 25.11.2013 г.:



При това ниво на коефициента за "ъндър" тук изборът му си струва, защото има и доста факти, произхождащи от детайлният поглед на статистиката и моментното състояние на двата тима, подкрепящи го. Астън Вила завърши с опцията за под 2,5 гола последните си три визити, а УБА от пет домакинства приключи само едно от тях с опцията за повече от две попадения. Ситуацията в класирането е такава че в известна степен тук евентуално реми може да задоволи и двата съперника, поради което стремежът да не бъде получен гол и да не бъде загубен този мач може да надделее и в двата лагера. И двата отбора са сред най-ниско резултатните до този момент от началото на сезона.

Прогноза: Под 2.5, Коефициент: 1.88

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LoNsDaLe_
26.11.2013 01:44

Днес ако искате пробвайте Чикаго Буулс -4х има добър коефицент-НБА

think_twice
25.11.2013 13:14

Но и двата тима разполагат с доста класно нападение - Бентеке, Козак, Тонев, Лонг, Аничебе, Розенберг, Сесеньон, направилият страхотни мачове до момента Амалфитано...Анелка(контузен за този мач де, но...) Разбира се има логика и в това под 2,5, макар да ми се струва, че поне 2 гола ще има в мача. Аз търся залог 2-3 гола тук.