Рейна: Ливърпул бе № 1 в края на сезона

08:39
Рейна: Ливърпул бе № 1 в края на сезона
Стражът на Ливърпул Хосе Рейна смята, че "мърсисайдци" са демонстрирали най-добър футбол във Висшата лига през последния месец от сезона. Тимът на Рафаел Бенитес записа убедителни победи, но въпреки това не успя да детронира шампиона Манчестър Юнайтед.

"През последните месец, месец и половина ние бяхме най-добрият отбор в Англия, но това не бе достатъчно. Трябваше да покажем същата игра във всичките ни мачове. Радваме се, че все повече се приближаваме до титлата, но в същото време съжаляваме, че отново не я спечелихме. Отбор като Ливърпул заслужава да бъде шампион. Неприятното е, че толкова много мачове завършихме наравно, особено тези на "Анфийлд". Това бе основната разлика през този сезон. Иначе ние имахме по-добра голова разлика и по-малко загуби от Юнайтед. Срещу първите четири отбора също се представихме повече от добре. В тези мачове спечелихме 14 точки от възможни 18, така че в общ план това бе страхотен сезон. Феновете трябва да бъдат спокойни, защото догодина ще бъдем още по-силни", заяви Рейна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mastah_Killah
20.06.2009 10:24

@bigred81, ако Ливърпул продължат със същата игра като през последните месеци, а Юнайтед продължат пък със тяхната от последните месеци... мисля че става пределно ясно кой ще се бори с Арсенал за 3тото, място и кой с Челси за титлата
Видя се през този сезон че Юнайтед издишааа срещу по-силните отбори (пък и не само срещу тях), и просто се благодарете че преследвачите в Англия по-скоро сами се прецакаха отлкото заслугата да е изцяло ваша, и за лесния жребий в ШЛ.

bigred81
11.06.2009 10:12

Реина е прав добър сезон за Ливарпул ,не е като да завар6и6 на 15 то4ки от шампиона МАН ЮНАИТЕД както до преди няколко сезона *joking* YNWA_NIKITA ако не е Роналдо ще е някои друг догодина класирането ще е сащото с разликата 4е само 4елси и Ман юн ще се борят реално за титлата а Лив и Арсенал ще спорят за 3 място на 10 то4ки след лидерите

YNWA_NIKITA
10.06.2009 19:18

Най добрите ве ......Без педалчето Манаф4естър са най много трети тоя сезон. А шампиона сме ние

rafici
10.06.2009 17:32

абе не е като да ти вкарат 8 гола за два мача *lol*

villitu
10.06.2009 15:41

Л'пул не заслужават нищо!
Не трябва да си силен в края на сезона трябва постояннство мой човек *wink*