Кардиф изтръгна точка от Юнайтед в нервен мач (видео и снимки)

19:51
Кардиф изтръгна точка от Юнайтед в нервен мач (видео и снимки)
Отборът на Кардиф Сити сложи край на серията от победи на Манчестър Юнайтед във Висшата лига, след като отбеляза в продължението на мача между двата тима, за да стигне до равенство 2:2.

Червените дяволи бяха без контузения Майкъл Карик и това си пролича, като възпитаниците на Дейвид Мойс се справиха слабо в Уелс и домакините заслужиха своите точки.



Уейн Рууни изведе Юнайтед напред в 15-aта минута, след като се завъртя добре в наказателното поле на Кардиф и преодоля вратаря. В 33-aта минута юношата на шампионите Фрейзър Кембъл изравни, след като не сбърка сам срещу Давид де Хеа.



Малко преди почивката Патрис Евра отново изведе гостите напред с удар с глава след корнер, но през втората част червените дяволи бяха трагични и в крайна сметка не удържаха на натиска на домакините. Ким се разписа в първата минута на продължението, за да направи 2:2, а в следващата минута Рууни бе изведен по брилянтен начин от Райън Гигс сам срещу вратаря, но реши да подава и сбърка.



В крайна сметка двата тима си поделиха точките, а Юнайтед изпусна възможността да се изкачи до четвърто място в класирането.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tonisport
25.11.2013 18:40

Харесват ми споровете под новините..Те са по интересни от самите новини! А и по между другото мразя Ман Ю ,защото са съдийски отбор!

lion_bluebirds
25.11.2013 11:09

Браво на сините птици!Заслужено реми заради неизгонването на Рунно!Тогава можеха и да бият ония!Искам бизоните-демоните извън топ 4!И както Тотнъм бяха намляти искам и тях да ги намелят разпорят от футболен бой!Кардиф Сити-сините птици завинаги в сърцата а демоните-бизоните-глиганите с рогата не в небесата а в ада при Сатаната!На техният терен ще ги треснем като един друг отбор!

paunQ
25.11.2013 10:51

С оглед играта на двата отбора и двата спестени картона - един за Рууни и един за Медел, резултатът е справедлив. *smile* Кардиф са доста корав отбор и за мен е изненада, че се намират толкова надолу в таблицата, а МЮ не зависи толкова от Перси, както се видя, защото и без него отбелязаха две попадения. По-скоро защитата им бе малко калпава този мач. За пореден път ще кажа, че с Джони Евънс няма как да стане, но нека това не обижда феновете на МЮ, аз просто изразявам мнение! И все пак, Юнайтед е в борбата за титлата! *smile*

overdrive
25.11.2013 00:41

Разочарован съм, че Руни не поличи червен и после отбеляза, но за мен този случай повече бих могъл да го нарека съдийска грешка. Все пак не се видя толкова добре колкото когато дадоха онази смешна дузпа на Челси срещу УБА в края на мача за да им донесът незаслужената точка и да спасят рекорда на Моу на моста. Или пък спестения картон на Миралас в мърсисайдското дерби където рефера бе на метър от ситуацията и все пак не можа да прецени 2 минути какво решение да вземе. Случват се такива неща и няма какво да се нервя в излишък. Гледам си моя отбор и това как той се представя и ако той го прави както трябва във всеки мач, едва ли ще има значение накрая на сезона колко са ги бутали някои други отбори ..

Double_De
25.11.2013 09:26

А бе я се гръмни бе, не е видял добре ситуацията много добре си видя как си го изрита друг е ?са, че не му стискаше да покаже червен картон( Нищо лично към феновете на юнайтед и отбора им, просто този ме издразни с тъпия си коментар). Относно смешната дузпа на Челси съдията се подлъга, рамиреш просто го изигра. За Миралас същата работа нарисуван червен картон, но не знам какви са им критериите на тези съдии за едни ситуации червен картон за други дори няма и жълт, за трети жълт за да замажат положението....Показват двоен стандарт а това е много лошо, слаби съдии това е!

eligos
24.11.2013 22:50

По принцип мразя агресията извън спорта и никога не съм си позволявал да обидя Манчестър Юнайтед, мразя този клуб, но и същевременно го уважавам като един от най-великите отбори в света, все пак, това е Ман.Юнайтед и само заради историята Ви футболните фенове са длъжни да Ви уважават. Затова ще ме извините, но от години не съм искал толкова силно да кажа - УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ, слабаци*lol*

omerrr89
24.11.2013 22:49

*confused**confused**confused**confused

[@link https://www.youtube.com/watch?v=2wShKHH0tBQ]

man_unitedboy6
25.11.2013 00:38

Точно тоя мач гола на Тери беше нередовен такаче мълчи *wink*

valia.stankova1
24.11.2013 22:38

Оплюйте ме,но докато ми играят разни смотаняци като Уелбек и Джони Евънс такива ще са ни мачовете. Уелбек се контузи и отбора започна да бие....върна се и пак се осра с извинение. Просто трагична работа...и това са Кардиф - за Бога........ Че то срещу Арсенал играхме къде-къде по-добре. Нуждаем се от млади футболисти и това е,не може ти да ми разчиташ на Гигс...фърдинанд колкото и да го уважавам и той започна да се дъни....уелбек няма да го коментирам отново,че като го видя и ми идва да счупя телевизора - тотален бастун......

omerrr89
24.11.2013 22:30

НА Суарез за подобна проява биха му дали червен картон и 10 мача наказание .... а на Шрек .... нищо ... ето деца как Манафите през годините си печелеха титлите ... с подобна подкрепа от съдиите и ФА ... после как няма да ги плюваш и как да не ги мразиш ... (няма значение кой отбор в Англия подкрепяш) *smile**smile*

ynwaLFC
24.11.2013 22:20

До коментар [@comment 1515618] от [@user Anders0n]:

Мълчи е садняк.. с генерацията на САФ си отива и Манчо по него. Сега ще взимате с лихвите за всички мачове спечелени с късмет и с помощ от съдията през тези години.Моли се да влезете в ШЛ,че има друг претенденти да ви вземат местото!

paradise11
25.11.2013 16:56

Още си малък и не разбираш някой неща,но има време,в момента се излагаш и си личи,че си като феновете на Барса и Реал М,фен си на отбора заради успехите му,а това е последното нещо заради което трябва да си им фен.Ако Ман Ю не завършат извън топ 4 5-6 години,което е не е изключено,доста от така наречените им фенове ще се пренасочат към други отбори.В повечето случеи феновете на по-малките отбори,гледат много по-обективно нещата и дори да изпаднат в дупка са до отбора си,както определено не става в Ман Ю,не вървят нещата и започват изречения като-20 години ви дупчехме,сега се радвайте и подобни.Мога да те уверя,че феновете,който са писали,че Ливърпул са шампиони или са сигурни за Топ 4,нямат 18 години и не са истински фенове на клуба,както и повечето на Ман Ю,от една се радвам,че Ливърпул са в ,,криза'' и останахме или сме повече истинските фенове,иска ми се да видя това и в Юнайтед.

manunited666
25.11.2013 14:56

Ти луд ли си бе ? В темите и във форума на Юнайтед има повече фенове на други отбори коментиращи отколкото самите фенове на Юнайтед ... ето на това му се вика хейт.Уважение към Ливърпул ... минаха се 10 кръга и почнаха много да им знаят устите , че не сте и първи даже.Миналата година със зор 7-мо място вързаха а сега ми говорят.

ynwaLFC
25.11.2013 14:29

Не казвам,че сме най-великите просто има плиткоумници "фенове" на Юнайтед,които не показват нужното уважение към Ливърпул и за това не мисля,че и аз трябва да показвам нужното уважение към Манчо *wink*

manunited666
25.11.2013 13:43

Ливърпул повече от 20 години едвам влизат в топ 4(доста пъти дори не успяваха) а сега се минаха 10 кръга и "айде ние сме най-великите" *joking*

nterziev
24.11.2013 22:11

Феновете на Юнайтед,имате ли чувството,че ставате като нас тези на Ливърпул?
Ужасни,некадърни играчи,треньори,никакъв късмет...
Помислете миналия сезон и предишните 4-5 как говорехме ние и как говорите вие...
Например,когато ние имахме играчи като Йованович,Поулсен..макар,че сега вашите са далеч над класата на тези и все пак стегнете се нямаше как да вървите успешно с един и същи състав толкова години...

deucec
24.11.2013 21:55

В стил ала "Манчестър Юнайтед" Кардиф си взеха точката *smile*)))

Anders0n
24.11.2013 21:54

Колко време ще се търпят тия кашкавалените футболисти? Ако поне малко акъл е останало в кухата глава на тоя Мойс ще ги събере тези утайки като Евънс,Смолинг,Клевърли,Фелайни,Йънг,Чичарито и естествено на първо място тоя разнебитен,мек паляк Уелбек,защото не помня Юнайтед да е имал толкова пропаднал играч и да ги хвърли всичките в някой кенеф! Стискаме палци до зимата да сме в челните места и да се надяваме на някаква промяна. Гледаме към 21-вата,дори с такива играчи Юнайтед си остава най-големият отбор в света *smile* Мачкай всички всички безтитлени малки отборчета (знаете за кое жалко малко отборче говоря хаххах)

manutd_forlife
25.11.2013 09:28

Много глупав коментар от фен на много велик отбор... жалко *sad* Както и да е накрая ще сме над вас, това е очевидно, обаче дали ще вземем трофея, това ще е трудно, но само ние от всички отбори в Англия можем да го вземем след такъв лош старт.

ynwaLFC
24.11.2013 22:12

Стискай палци до зимата да сте в топ10 *wink*

wesselin1994
24.11.2013 21:57

В челните места за Чемпиъншип ще сте.

durduland
24.11.2013 21:21

Ако те са труден домакин- кой е лесен- Евертън, НЮкасъл, Вила, УБА, Сотон. За големите отбори няма и да споменавам

durduland
24.11.2013 21:19

Това е положението- класирането към момента много точно олицетворява кой как играе- може би Сити заслужаваха да имат повече точки. Не може 2ри мач да губиш точки по един и същи начин. Клевърли и Фелаини не знаеха какво играят. Чичарито още си мислеше, че е на резервната скамейка. Най-добрият ни играч заслужаваше червен картон. Не е тревожен хикса- тревожно е поведението на играчите, когато водим в резултата- УЖАС. Това бяха задължителни 3 точки и няма какво да се лъжем- били труден домакин, тинтири минтири. Не са много по-лесните отбори във ВЛ.

dzhalev_71
24.11.2013 21:19

Аз бедно момче от Корея. Аз много обича шиба манафи.Аз яде много ориз и той мене прави силен и бърз.Мой меринджей казва:влизаш и го вкарваш на манафи а аз тебе даде след мач още ориз,един чувал носи в Корея на гладно семейство.И така аз мотивиран за чувал аз шиба манафи,а мое семейство яде ориз много.

Феновете на Юнайтед да ме прощават ама се счупих от смях на това.

dzhalev_71
24.11.2013 22:12

Фетел и Ноле съм си ги сложил във фен зоната, защото има такава опция. Пък и като не те кефи това дето съм го сложил (то не е и мое) просто го пропусни вместо да пишеш тъпи и излишни коментари.

miro211
24.11.2013 21:29

Ти давай на Фетел и Джокович да ядат ориз. Объркал си сайта!

tagen
24.11.2013 21:15

Както се изказа веднъж коментатора съра изразходва 95% от късмета полагащ се на един отбор *lol*
Така че е съвсем нормално да почнат да губят точки по същия начин като миналата година ги печелиха *lol*

wesselin1994
24.11.2013 21:14

Не се учудвайте толкова от резултата. Кардиф са силни домакини.

one1win
24.11.2013 20:35

Айдеееееееееееееее браво на Кардиф.

tishowinner2
24.11.2013 20:28

[@link http://i.minus.com/iShm1wUJjbAe1.gif] БЕЗЦЕННО !

paradise11
24.11.2013 20:29

Това доказва колко си малоумен всъщност,а профилната ти снимка го доказва.

sunfreak
24.11.2013 20:15

Защо ми истрихте пожеланието към Андерсон бе , уйнър... Жалко , че явно го няма.. прави на някой дърт комуняга фелацио за успокоение. Чакаме го следващата седмица да изникне от мишата си дупка. *smile*

rockytoo
24.11.2013 20:15

Кардиф са много трудни у дома .. биха Сити сега Х с нас ... Тези съдии май май нещо пушат 2 червени днеска вчера 1 куп грешки

aguerkosan16
24.11.2013 20:11

Очаквах нещо такова..Все пак Кардиф са много трудни у дома особено срещу силните отбори..Видя се и с нас,и с Тотнъм и с вас сега..

sunfreak
24.11.2013 20:11

Вчера чист червен спестиха , днеска два ... Не знам на хероин ли са тия съдии , но става много дразнещо.

Absolado7
24.11.2013 20:10

До коментар [@comment 1515540] от [@user reexar.swetly]:

Ахаххаахахха *lol* Смейтесе на "добрата" шега *lol*

reexar.swetly
24.11.2013 20:10

направо немога да повярвам така най-боли последните минути

rockytoo
24.11.2013 20:09

До коментар [@comment 1515540] от [@user reexar.swetly]:

Много си забавен и къде е шегата

dilyan.kamenov
24.11.2013 20:06

Мойс вън *smile*

wesselin1994
24.11.2013 21:52

Явно не съм успял да се изразя правилно... извинявам се. Исках да намекна, че нито играчите стават, нито тренера.


24.11.2013 21:47

Или в играчите бил проблема,или в мениджъра!Браво,ти направи откритието на сезона *beer* Не искам да се заяждам. Иначе според мен проблема е в това,че САФ беше уникален треньор и след толкова години с него е нормално да има сътресения.Отделно смятам,че играчите на Юнайтед не са достатъчно класни и ,че само той бе причината да са първи 1.Естествено не всички де,но една голяма част от тях.Дори преди време ги сравнявах по постове с играчите на Челси,Сити и дори на Арсенал.Ама тогава ми се смяха.

wesselin1994
24.11.2013 21:34

Каквото и да си говорим явно има нещо нередно между играчите... не може с тия същите играчи да печелиш наред толкова време, а сега изведнъж какво се получава... или в играчите е проблема, което не знам до колко е възможно, все пак това са играчи печелили титли и т.н, или в мениджъра.

miro211
24.11.2013 21:25

Големите отбори МОГАТ да пазят резултат а великите бият с колко могат повече. В момента Юнайтед не е даже голям отбор. Кардиф ги надиграваха на моменти и колкото да исках да спечелим Кардиф си заслужиха равенството. Евра-32г. Рио Фърдинанд- 35г. Гигс-40г Карик-32Г. Трябва свежа кръв. Дано успеем все пак да се преборим за второто място защото отсега виждам Арсенал шампион!

wesselin1994
24.11.2013 21:13

А, не са некадърни, просто не могат да опазят резултата...

rockytoo
24.11.2013 21:10

Не са некадърни, а просто не могат да опазят резултата и мислят, че мача е приключил като водят. *wink*

madridistaaaaaa
24.11.2013 20:41

И какво е виновен Мойс,че футболистите му са некадърни?

luis_nani17
24.11.2013 20:05

Слаби сме без РВП и Карик и тва си е !!А само немога да разбера защо Чича неможе да си спира топката???

scouser_pool
24.11.2013 20:05

Този мач според мен показва , че Юнайтед ще се борят за максимум 3то място , щом дори и аз очаквах да победят Кардиф , не че нещо за Кардиф , но ни видях да имат кой знае каква класа , играха супер нахъсано с помощта на публиката , но дори и в това си състояние Щнайтед трябваше да вземе мача

Ivan_cardiff
24.11.2013 20:04

Супер.Йес.Йес.Откраднахме то4ка от 6ампиона.Ако можем и другата седмица и от Арсенал да вземем една то4ица 6те е добре.Дано да влезем в топ 10 този сезон

ynwaLFC
24.11.2013 20:04

Сър Дейвид Мойс показва с всеки изминал ден,че работи за Мърсисайд ! *lol*

Absolado7
24.11.2013 20:03

Трабваше Руни да вкара тази атака.Точно в такива полужения се вижда лидера на отбора,а той несъмнено е! Защо просто не му е бутна доло по земята...защо *sad* Фелайни г/д направи добър мач,а Клевърли беше пълна трагедия,пълна!

toya.stava
24.11.2013 20:02

Страхотен мач на Кардиф мотивацията им беше на ниво сърцата игра показаха и напълно заслужена точка си спечелиха много ми е симпатичен тоя отбор има бъдеще в ВЛ. Играч на мача беше съдията естествено трябваше да бъде изгонен Рууни и тогава и точката щеше да им е много. Няма да изказвам мнението си за Юнайтед.

vaskooo
24.11.2013 20:01

Всеки мач някакви измъчени Х-ове в продълженията, от статични положения. Ебати каръщината, огромни пропуски на Уелбек и Рууни, мача на живота за Маршал. Доста малшанс за Юнайтед. Докато Челси съдиите всячески се опитват да помогнат и да ги избутат напред, вие, измислените фенове на този посредствен клуб, нямате право да си отваряте устите. Изчезвайте на секундата от тази тема, помияри.

rockytoo
24.11.2013 20:09

Трябваше да има и червен за играч на Кардиф удари Фелайни в лицето нарочно ... съдията не знаеше какво прави ...

holigan4e
24.11.2013 20:06

Не знам какви съдии те гонят , ама лично в тоя мач съдията спести червен картон , който ако бепе даде сега Кардиф щяха да са с 3 точки напред вместо с 1.

medno
24.11.2013 20:01

Не заслужават титлата с тази апатична игра. Незнам Мойс какво им е говорил на почивката, но играха 2-рото полувреме все едно водят с 2/3 гола а не с 1 ... В последните секунди паса на Гигс показа, че е още полезен на отбора, но много жалко, че не играха така през 2-рата част, защото резултата можеше да е 2:4 вместо 2:2

scouser_pool
24.11.2013 20:00

ДОбре , вие вместо да си обвинявате защитниците , че допуснаха гола , обвинявате Уелбек или Рууни , пропуските са част от играта какво толкова ако ако , не бяхте убедителни и за това не взехте мача

RMAD1902
24.11.2013 20:00

И защо руни не беше изгонен а тоя шамар дето вкара на фелайни и той беше за червен картон слаб съдия както и слаб отбор на Манчестър вижда се без Ван Перси не могат а говорят за Испанското кво е бяха мъка и с Баските нали испанците са слаби отбори :Д

DuFkaTa
24.11.2013 20:00

*angry* За втори път водим и ни вкарват в 90-та минута !!! *angry* Нямам думи...и не винете Юнайтед нито Мойс, и при Сър Алекс сме имали МН МН такива колебливи мачове, с изключението че не допускахме изравняване. *angry*

Dimitar_ue
24.11.2013 19:59

С тази игра 6 място им е много на Юнайтед!

NoDiggity
24.11.2013 19:59

Сами сме си виновни тоя мач и Мойс този път няма вина! Чисто и просто нямаме защита и нямаме халфове! Фелайни не знае къде се намира, Смолин е трагичен.. нищо нека малко хейтърите да се порадват, че последните години много им дойде да гледат купите по телевизията! Тоя сезон е ясно, че сме аут от борбата за титлата, дано поне се купят свестни играчи зимата и лятото!

BuTaMuH_C
24.11.2013 19:58

другия мач това момче Ким,Белъми и Корнелиус титуляри - все ще им се намери място

rockytoo
24.11.2013 19:57

Рууни, защо не си лакомя ще се да вкараш вместо да подадеш на кривия Уелбек. Хейтъри какво се кефите ... само доказвате колко жалки деца сте *wink*

Gopcho
24.11.2013 19:57

23 ноември 2013 [00:03] Предните сезони юнайтед можеха да не взимат всички дербитата, обаче винаги изкопчваха победа срещу по-слабите отбори. След оттеглянето на "сър-а" и назначението на Мойс заприличват повече на отбора, който играе добре срещу силните, а срещу слабите е 50:50, както при по-слабите отбори, които се борят за промоция последните години, тотнъм, евертън, ливърпул, вила(преди няколко сезона). Кардиф са опасен домакин и ще видим дали думите ми ще се потвърдят. Успех все пак!
Перси > Рууни = не че харесвам Перси кой знае колко, но ако беше Перси още от въздуха ще ше да му скъса ушите на Маршал, а Рууни уш нападател има "заешко сърце" и го страх да изиграе положението!

peshotar
24.11.2013 20:00

Рууни е много по-добър от Перси,най-малкото играе на всякъде.Изпорти положението ама цял мач се скъса да играе....

peshotar
24.11.2013 19:57

А нека пуснат Гигс който е на 100 години ...вместо да пусне Андерсон или Нани.А тоя Уелбек да го продават ил ида го подарят по-добре не искам да го виждам това дърво скапано

LevskiSf92
24.11.2013 19:55

Нека нека да видите кво е миналата година биехте винаги в последните минути сега вижте кво е харно да губите точки в края *wink*

angelusssssss
24.11.2013 19:54

5-6 мача Уелбек го няма и Юнайтед мачка всичко, сеа се връща и усира няколко положения. Руни скапаняка как може след такъв пас да се окаже очи в очи с вратара и да тръгне да подава към Уелбек .... излагазия, с тази игра незаслужаваха и точка да вземат , това нее Юнайтед .... Мойс е пълен тапак , как може да пуска Уелбек а да държи на пейката Нани ... честито на феновете на Кардиф ...

Dimitar_ue
24.11.2013 19:54

Големи смешници са Ман. Юн. това да водиш цял мач и накрая 2:2

paradise11
24.11.2013 19:55

Ако Ман Ю са смешни,то БВБ са мале мале..

Gogata85
24.11.2013 19:54

Майка му стара *sad* но няма какво да спорим, равният като че ли е заслужен резултат. Отново много слаб мач, а можеше да се върнем в топ 4 *sad* В центъра на терена бяхме кръгла нула и пак почти никакви опасни атаки *sad* Абе рано е още ама май ако сме в топ 4 този сезон трябва да се радваме!!

Double_De
24.11.2013 19:52

Юнайтед се надяваше с този гол разлика да протака цяло 2ро полувреме, за това си е важно поне 2 гола разлика за да няма изненади. Кардиф заслужаваха точката.

rockytoo
24.11.2013 19:51

Уелбек кой те излъга, че си за Юнайтед

paradise11
24.11.2013 19:51

Познах 2Х,ехехех 15 коефицент,че не заложих.

LondonChels
24.11.2013 19:49

Всичко се връща хахаха Медел не получи червен и Кардиф вкара гол хахаха

aa2
24.11.2013 19:49

Сега ще вкарат Юнайтед бе, слушайте какво ви казвам.

aa2
24.11.2013 19:47

Гооооол, гол, гол гоооооооол!!!!!
Извинявам се, че се радвам, но Юнайтед си ме плашат... *joking**joking*

paradise11
24.11.2013 19:47

ГОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!

putopalo
24.11.2013 19:54

Усети мача колега позна коефициент 15,жалкото е че едва ли някой се е възползвал,аз се позачудих дали да го отразя ама...

LondonChels
24.11.2013 19:42

руни гол и асистенция но си беше за изгонване*cards*

karakuli
24.11.2013 19:22

В момента в нашата статия има повече фенове на други отбори

MessiMania
24.11.2013 19:20

Добре. Пишете в [@link http://youtube.com/] Руни има хиляди груби нарушения

paradise11
24.11.2013 19:21

Пиши Неймар и виж колко симулаций има? *beer*

chelsea_fannn
24.11.2013 19:13

Кембъл срещу отборите от град Манчестър играе великолепно

bayo45
24.11.2013 19:03

Просто е! Това не е предишният Юнаитед.Трябва им още време.Трудничко им е.Пък и тези кълвачи играят много нахъсано.*sad**erm*

NoDiggity
24.11.2013 18:57

Пичове не се занимавайте с пропадняците на Смелси и единични случаи на комплексирани фенове на Ливърпул! Тоя сайт е бъкан само с тия фашкии(феновете на Смелси) и е безмислено да се обосновавате пред бавноразвиващи се олигофрени! Само погледнете тоя Дрогба_фен и всичко приключва! 99% от феновете им са ей такива подобия на хора като тоя! *lol**lol*

MessiMania
24.11.2013 18:56

намесвате*

rockytoo
24.11.2013 19:00

Като се бъркаш в отбора ни "Юнайтед" и ние ще намесваме твоя "Барселона" ... *wink*

MessiMania
24.11.2013 18:55

Кво напасвате Барса? Руни почти всеки мач има груби влизания

rockytoo
24.11.2013 18:54

Като подпряха Челси срещу Вила, защо се скрихте мишки ..

mancho_unt
24.11.2013 18:56

Оставяй ги бре... премести го в другия крачол *beer* Напред дяволиии *devil**devil**devil**devil*

scouser_pool
24.11.2013 18:49

И с червения Кардиф нямаше да се противопоставят , нямат класата , но да трябваше да има червен картон

BlackSea
24.11.2013 20:05

'' И с червения Кардиф нямаше да се противопоставят , нямат класата , но да трябваше да има червен картон ''*lol*

drogba_fen_911
24.11.2013 18:49

Мда, поредната съдийска пародия за 'великия' английски шампион - 10000% червен картон

Сега може да пуснете и оная маймуна Йънг да падне за някоя дузпа

DanGeRoUs7
24.11.2013 18:52

Да наистина може да направят това *thumb_up*

mancho_unt
24.11.2013 18:45

ГОЛЛЛЛЛЛЛЛЛ ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ *devil**devil**devil**devil*

MessiMania
24.11.2013 18:33

Руни е груб играч
Някой ще ми кажели до сега колко червени картони получил??

dilyan.kamenov
24.11.2013 18:49

А ти ще ми кажеш ли защо на Шрек не му дадоха червен картон?

paradise11
24.11.2013 18:34

Ей трол бягай в темите на Барса и на Испанското първенство,нямаме нужда от безмислен хейт от подрастващи.

rockytoo
24.11.2013 18:34

Ти ще ми кажеш ли колко дузпи Барселона са спечелили от гмуркане?

mancho_unt
24.11.2013 18:24

Като има тема за Юнайтед винаги коментарите са над 250 хахаа

todor_93
24.11.2013 18:49

Защото всеки път става нещо скандално

madridistaaaaaa
24.11.2013 18:28

Защото не гледате мача,а бозите в winner и хейтвате,ако имахте мерак щяхте да легнете пред телевизора и да се наслаждавате на ,,любимият" ви отбор,а не да стоите на компютрите и да пишете излишни коментари.

rockytoo
24.11.2013 18:27

Хейтъри , хейтъри и то повече от фенове на Сити и Челси по-принцип ... и все головете и всичко ни са късметлийски да и 20те титли са на късмет *wink* *lol*

rockytoo
24.11.2013 18:24

Да за него говоря Миралас като изрита Суарез дадоха жълт и това нарушение на Руни е доста по-леко отколкото бутонки в краката ..

paradise11
24.11.2013 18:23

Ман Ю са много нестабилни,дори и след тази добра поредица.Голът им беше абсолютен късмет.

Written
24.11.2013 18:22

Трябваше да изгонят Рууни, но трябваше и да изгонят и Суарез срещу Челси, пък той взе, че вкара гол след това. А полираните мозъчета от чукотка да направят анализ на кой отбор най-много са му давали хатърки този сезон, че тогава да се обаждат. УБА/Астън Вила ? kk thx cya

overdrive
24.11.2013 18:19

Тц ... тц.... тц ! Много тъпо се получи. Руни трябваше да е изгонен, а даже и вкара гол, макар и с 100% късмет !

PraschoChorbata
24.11.2013 18:16

Ся гледаме 150 коментара до края на мача ама наистина стана тъпо, че трябваше да изгонят Рууни пък и той вкара....

putopalo
24.11.2013 18:16

Доообре,айде че ми трябва още един гол*smile*

chelsea_fannn
24.11.2013 18:15

Пак съдийска подкрепа , Руни който трябваше да го изгонят вкара ...

chelsea_fannn
24.11.2013 18:21

Ако говориш за Миралас е така , той влезе на Суарез като футболист от А група

rockytoo
24.11.2013 18:17

И вчера трябваше да дадат червен срещу онзи който изрита Суарез ама жълт .. съдията решава и беше рано в мача за червен ...

PraschoChorbata
24.11.2013 18:13

Рууни да го махат, че се излага, до края на мача дали няма да има червен...

MessiMania
24.11.2013 18:09

Никога няма да показват червен картон на Шрека!!

putopalo
24.11.2013 18:09

Някой съдии дават червен картон за това,Руни е бая изнервен нищо няма да направи в тоя мач.

ynwaLFC
24.11.2013 18:08

Шрек сега трябваше да бъде изгонен.Как може да го ритне отзад и то без топка,при това с УМИСЪЛ !

BuTaMuH_C
24.11.2013 18:07

Корнелиус ще е страшно полезен при статичните положения

inspiredd
24.11.2013 18:02

Хубаво..... Уелбек е на пейката, а Чичарито титуляр....заслужава го мексиканеца, много по - добър е от това дърво

putopalo
24.11.2013 17:59

Ще го търся на голове първото полувреме.

putopalo
24.11.2013 17:58

Двойката в бета е 1,7*surprized*Уелсците са силни домакини може да измъкнат хикса.

BuTaMuH_C
24.11.2013 17:55

Айде Кардиииифф !!! Щом можете да биете Сити,можете да биете и Юнайтед!

fhh
24.11.2013 17:54

мача ще е много интересен

BuTaMuH_C
24.11.2013 17:41

айдеее *smile* Корнелиус най-накрая се завръща,дано да влезе по някое време

BuTaMuH_C
24.11.2013 17:54

той влезе срещу Сити,играл е и в някакъв мач май за Кепитъл Къп,в предсезонната подготовка в първия си мач за Кардиф вкара много хубав гол с глава,а днес гледах един репортаж от един приятелски мач (първия мач след като се завърна от контузия),сигурно е бил тази седмица мача - страшно добре се представи,влиза като танк ;д

overdrive
24.11.2013 17:51

И на мен ми е любопитно да го видя в игра *smile*