Ръководството на Пирин Гоце Делчев се оттегля от клуба

12:38
Ръководството на Пирин Гоце Делчев се оттегля от клуба
Ръководството на закъсалия елитен футболен клуб Пирин Гоце Делчев се оттегля, съобщи председателят на Управителния съвет на клуба Антонио Сакаджийски. Това ще бъде оповестено официално на Общото събрание на Пирин в сряда в Гоце Делчев.

"Оттегляме се. На общото събрание в сряда ще трябва да се избере ново ръководство. Аз повече няма да съм председател на Управителния съвет", коментира Сакаджийски.

Пирин е на последно място в класирането във втория си пореден сезон в "А" група със само 9 точки след 18 изиграни мача.

"Опитахме всичко - и треньорски рокади, и какво ли не, но явно не става. Дадохме и не малко пари. Аз и хората около мен оставаме фенове на отбора и ще помагаме с каквото можем, но категорично се оттегляме от управлението на клуба", коментира още Сакаджийски.

Той и вчера беше на стадиона и изгледа най-убедителната победа в елита срещу Любимец с 5:2. Засега няма индикации кой ще бъде избран да ръководи клуба.

От началото на новия век за издръжката се грижеше основно местната община с изключение на последните малко повече от 2 години, в които Антонио Сакаджийски и неговите партньори поеха отбора и той влезе в "А" група. Много ще се разчита отново на кмета Владимир Москов.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация