Милан и Наполи сбъркаха, Балотели изпорти дузпа (видео)

23:55
Милан и Наполи сбъркаха, Балотели изпорти дузпа (видео)
Отборите на Милан и Наполи се издъниха сериозно при домакинствата си съответно на Дженоа и Парма.

Претендентът за шампионската титла от Неапол отстъпи на съперника си с 0:1, като единственото попадение в мача отбеляза Антонио Касано в 81-ата минута. Така тимът на Рафаел Бенитес остана на 4 точки от едноличния лидер Рома, който в понеделник ще посрещне Каляри на своя "Олимпико".



Милан пък се задоволи само с равенство срещу Дженоа, въпреки че игра с човек повече близо час. Двубоят на "Сан Сиро" приключи при резултат 1:1. Кака откри резултата още в 4-ата минута, но 5 по-късно Джилардиньо върна статуквото с точен удар от бялата точка. В 37-ата минута Манфредини от състава на гостите получи директен червен картон, след като спря непозволено Балотели в собственото си наказателно поле. 11-метровият наказателен удар обаче бе пропилян от Супер Марио, който едва за втори път в своята професионална кариера изпусна дузпа. Последният съдийски сигнал прозвуча при този резултат и двата отбора поделиха точките.

Така Милан и Парма запазиха позициите си в средата на таблицата с равен актив от по 14 точки.



По-рано днес пък опашкарят Киево се наложи минимално 1:0 като гост на Верона. Българският национал Николай Михайлов не получи шанс за изява в градското дерби.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biser_gerrard
24.11.2013 08:43

Тоя Балотели ме кефеше преди сега не знам кво му става ама е мега слаб. Не е вкарвал гол от месеци. Преди не беше изпускал никога дузпа сега почна всяка дузпа да изпуска. То вярно че общата криза в Милан няма как да не му се отрази и на него, но все пак. Дано Милан се съвземат ама честно казано не виждам как ще стане с тия играчи и с тоя бездарен тренер.

pesholudiq
24.11.2013 10:49

просто вратарите му хванаха цаката как ги бие дузпите.

sa6etoo
24.11.2013 09:21

Балотели нали го знаеш той е от тия играчи на които не му дреме за нищо. Отбора е слаб- махам се. И точнотова ще стане ако не през зимата през лятото 100% щенапусне отбора. Милан ако я карат така няма да играят е Европа и други играчи може да ги напуснат. За мен по очудваща беше загубата на Наполи, но може би заради важния мач от ШЛ не играха много сериозно тук.

Salient
24.11.2013 01:29

Като изключим Кака, в Милан са се събрали пълни бездушници.

gL_Manekena
24.11.2013 00:08

Изгоря ми фиша заради тия жалкари *angry*

SGERRARD
25.11.2013 15:15

Ти луд ли си какъв си *joking* Как ще пуснеш за Милан.Аз този сезон не съм пускал мач с тях и нямам намерение да го правя. *thumb_up*

Inevitable
24.11.2013 00:05

Кака отново бележи... браво ама се издъниха :@