Батков: Съдията беше гузен, че не е изпълнил поръчка

18:48
Батков: Съдията беше гузен, че не е изпълнил поръчка
"Съдията имаше чувство за вина, че не е изпълнил някаква поръчка, видяхте колко картона спести за груби нарушения на техни футболисти", коментира собственикът на Левски Тодор Батков след успеха над Литекс с 4:1.

Сините записаха убедителна победа над втория в класирането, но въпреки това президентът на клуба изрази недоволството си от съдийството. "Съдията имаше чувство за вина, че не е изпълнил някаква поръчка, видяхте колко картона спести за груби нарушения на техни футболисти. Да, Гаджев беше за жълт картон, който го вади от мача с Черно море, който трябва да вземем на всяка цена. Човекът явно съвестта му беше гузна, че не е изпълнил поръката", коментира Батков.

"Стана нелош мач, заслужено победихме втория в класирането. Като изключим Лудогорец, който определено показва най-добра игра, силите са изравнени. Продължаваме напред, имаме пет мача за първенство и за финал мача с ЦСКА за Купата. Тази победа означава крачка напред, означава спокойствие. Твърдо ще зимуваме в седмицата, а защо не и в тройката. Треньорите са тези, които са", допълни той.

Собственикът на Левски коментира и недоволството на Стойчо Младенов за фланелките, с които играчите на тима са загрявали преди дербито с ЦСКА. "Те да излязат с 5:0, ние можем да излезем и със 7:1, и с 5:0, с много други, защото ние сме Левски. Това, което те направиха с националите, е много укоримо. За 15 години във футбола съм показал, че не желая Левски да печели с неспортни средства, тук е въпрос на принципи. Участието в националния отбор е въпрос на дълг и чест. Аз го сравнявам с едва ли не "под знамената". Не може да се правят дребни сметки. Те не могат да останат безнаказани. Очевидно така не може да се продължава и ще покажем позицията на Левски на предстоящия конгрес. Искаме служебна победа, защото това са правилата, точка", завърши Батков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация