Мойс: Нито за миг не съм си помислял, че сме извън борбата за титлата

20:46
Мойс: Нито за миг не съм си помислял, че сме извън борбата за титлата
"Нито за миг не съм си помислял, че сме вън от борбата за титлата. Ние просто работим и се опитваме да печелим всеки мач", коментира мениджърът на Манчестър Юнайтед преди двубоя с Кардиф Сити в неделя.

Шампионите започнаха много слабо сезона във Висшата лига, но постепенно подобриха играта си и след успеха над лидерите в класирането Арсенал с 1:0, вече са само на пет точки от първото място.

"Всички бяхме наясно, че началото ще е трудно. През годините Манчестър Юнайтед е доказал, че с течение на сезона се подобрява. Надявам се, че започваме да намираме себе си и ще продължим да ставаме все по-силни", коментира наставникът на "червените дяволи", които нямат загуба в последните си девет мача във всички турнири

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gopcho
23.11.2013 00:03

Предните сезони юнайтед можеха да не взимат всички дербитата, обаче винаги изкопчваха победа срещу по-слабите отбори. След оттеглянето на "сър-а" и назначението на Мойс заприличват повече на отбора, който играе добре срещу силните, а срещу слабите е 50:50, както при по-слабите отбори, които се борят за промоция последните години, тотнъм, евертън, ливърпул, вила(преди няколко сезона). Кардиф са опасен домакин и ще видим дали думите ми ще се потвърдят. Успех все пак!

rooney_fen_256
22.11.2013 23:14

При Мойс имаше изявена тенденция отборите му (предимно Евертън) да започват слабо сезона и постепенно да набират сила, така че вече не ме учудва толкова. Дано с всеки мач подобряваме играта си. Една победа с по-изразителен резултат срещу Кардиф ще ни дойде от голяма полза за самочувствието. *thumb_up*

ComeOnYouReds
24.11.2013 09:55

За теб феновете не са част от отбора?

izpwrc
23.11.2013 14:22

Колега ясно, че си фен на Юнайтед, което си е ОК, но някак си изказвания в стила: -да подобрим играта ки, това ни се отразява така, а онова ни се отразява иначе и тем подобни... Акционер в клуба си или си част от персонала или? Ако е така извинявай за забележката!

SuperSizee
22.11.2013 21:58

Станаха много неща с "да", но ако продължават в същото темпо ще поставят под голямо напрежение опонентите си, защото всички очакват да бъдат слаби този сезон....

SuperSizee
22.11.2013 23:07

След като напуска такава личност клуба в лицето САФ, то независими какво играчи имат се очаква да имат спат, защото мениджърския пост е много деликатно място във всеки един клуб.

wesselin1994
22.11.2013 22:02

Защо да очакват, че ще са слаби? Сър Алекс може да го няма, но това са играчите, които са печелели и имат шампионски манталитет. Така че, който е отписвал Юнайтед от борбата, явно гледа футбол от 1 седмица.

Salient
22.11.2013 21:29

Стига Мойс да пуска правилния състав, да прави правилните смени, да не кара отбора да пази резултата 30 мин. пред края и да се поддържа постоянство високо ниво на игра, Юнайтед ще е замесен в битката за титлата!