Мартино: Отсъствието на Меси няма да е проблем за Барса

16:55
Мартино: Отсъствието на Меси няма да е проблем за Барса
Треньорът на Барселона Херардо Мартино изрази своята увереност, че контузията на Лионел Меси няма да се отрази негативно на представянето и резултатите на каталунците.

Меси ще е в лазарета на блаугранас до началото на 2014 година. Друг от основните футболисти на тима, Виктор Валдес, също получи травма, която го вади от строя за четири седмици.

"Ще бъдем без най-добрия футболист в света и без най-добрия вратар в света. Въпреки това, аз съм спокоен, тъй като разполагам със страхотни играчи, които могат да заменят контузените", отсече Мартино.

"Тези проблеми няма да ни направят по-слаби. Напротив, в кризисни ситуации силните личности само се мотивират повече и дават максимума", допълва специалистът.

Мартино отхвърли твърденията, че при липсата на Меси, огромна тежест ще падне на раменете на новото попълнение Неймар.

"Ситуацията за Неймар не се променя по никакъв начин. Той е в добра форма, наслаждава се на играта и единственото, което очаквам от него, е да продължи в същия дух", каза още Мартино.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gopcho
22.11.2013 22:02

Разликата между този сезон и предния е, че вече имаме Неймар, който се нагърбва да изкарва мачовете "голям играч", както и Санчез най-накрая започна да разкрива големия потенциал, който има. Миналия без Меси ... ляво Педро, който може да вкара, обаче да се нагърни да надиграе защитник или той да направи мача "зарежи тази работа" , а Санчез не беше във форма, както и Вия. Може би най-правилния трансфер от доста години е този на Неймар.

NoDiggity
22.11.2013 17:46

Опитва се да смали напрежението над останалите играчи - нормално! И малко бебе знае, че Барса не е същата без Меси, както и Реал без Роналдо!

LevskiSf92
22.11.2013 17:19

Да да да няма да е само дето не е само той.Валдесчо дето този сезон се стабилизира го няма,Алвеш един от най-добрите ви защитници,Шави,Меси,Фабрегас а бе изобщо нямат късмет тази година Барселона..

Schweini31
22.11.2013 17:13

Няма да е ама ще е знаем какво направи Барселона миналия сезон без Меси мъчеше се срещу Осасуна и там провинциалните отбори на Примера едвам биеха с по 1-0. Бързо да се връща Меси,че футбола не е същия без него макар и да не в във форма,но всеки футболист минава през такива препрятствия.