Бивш играч на Лийдс може да стане съсобственик на клуба

22:06
Бивш играч на Лийдс може да стане съсобственик на клуба
Бившият защитник на Лийдс Юнайтед Лукас Радебе е част от консорциум, който обмисля закупуването на дялове от клуба, обяви самият футболист.

"След последните спекулации, мога да потвърдя, че съм част от консорциум, който има предварителен интерес по отношение на придобиването на дял във футболен клуб Лийдс", заяви Радебе в личния си сайт в интернет.

Радебе има над 250 мача за Лийдс преди да прекрати кариерата си през 2005-а година. Той каза също, че иска да помогне на клуба да се завърне във Висшата лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ze_n_it
25.11.2013 06:19

Лийдс Юнайтед е един от истинските клубове в Англия.Време е да се поднови дербито с Ман.Юнайтед .Премиър лиг,ще е по-красива когато участват отбори като Лийдс,Лестър Сити,Уулвс,Хъдърсфилд и т.н.

The_Magic_10
20.11.2013 23:24

Мястото на този отбор във Висшата Лига е много по-заслужено от това на дърводелските Съндърланд,Стоук Сити,Бирмингам (в миналото) Кардиф,Кристъл Палас или Хъл Сити...

YUNOFF
21.11.2013 10:13

Всеки трябва да има шанс във ВЛ казвал съм го преди и сега ще го кажа всеки отбор си има традиции и има какво да покаже иначе донякъде и на мен ми омръзнаха Стоук Сити, но другите отбори има какво да дават на ВЛ.

Cleverley23
21.11.2013 06:31

Съгласен съм, че Лийдс трябва да са във Висшата лига, но не мога да се съглася, че Съндърланд нямат място във висшата лига.. Отбор с традиции, печелил титлата повече пъти от отбори като Челси, Тотнъм, Сити ( не търся никакво заяждане, просто факт )