Тевес на крачка от Ман Сити

15:43
Тевес на крачка от Ман Сити
Трансферната сага около нападателя на Манчестър Юнайтед Карлос Тевес може да приключи още тази седмица, след като английската преса съобщава, че аржентинецът е все по-близо до Манчестър Сити.

"Градиън" пише, че националът на Аржентина, който играеше под наем при "червените дяволи", обмисля сериозно варианта да премине в градския съперник Ман Сити. Няколко английския издания вече съобщават, че Тевес е подписал с "гражданите", но това все още не е потвърдено официално.

В Юнайтед продължават да умуват дали да вземат за постоянно играча, който струва около 25.5 милиона паунда. Собствениците на Сити обаче няма да се поколебаят да платят исканата сума, като те вече направиха един трансферен удар - привличането на бившия капитан на Астън Вила Гарет Бари.

Единствената причина, която може да спре Тевес за трансфер в Сити е бурята на недоволство, което ще предизвика това във феновете на "червеите дяволи", които боготворят играча.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bg_666_
09.06.2009 21:34

искам да играя в ман. ю. искам да съм титоляр обаче искам и 35м. ДВА ХУЯ В ГЪЗЪ НЕИСКАШ ЛИ *evil*

zizinho
09.06.2009 19:52

чуйте се какви глупости говорите...Тевес на няколко пъти заяви , че обича Манчестър и феновете и иска да остане.Само , че когато се раздаваш докрай на тренировките и на мачовете , ако бъде пуснат в игра изобщо нещата не вървят!Момчето иска да играе редовно футбол , а не да е резерва на Митко!Още повече , че Карлос е играч от световна класа и е дал много на Ман Юн , а от клуба смятат , че парите за него са твърде много...И аз да съм при такова отношение и аз ще се махна пък ако ще и в "английският" отбор Арсенал!Феновете на Юнайтед да слязат на земята , кадето им е мястото и да приемат факта , че в Юнайтед Тевес е недооценен и трябва да намери място където е желан и ще играе редовно!От личен опит ви казвам , че когато си извън терена толкова много време формата ти се скапва тотално!Карлос заслужава да играе!

beckham_07
09.06.2009 18:53

Да ходи където си иска!Ако искаше да играе в НАЙ-ВЕЛИКИЯТ КЛУБ в света нямаше да го бъркат пари!Но той явно е алчно аржентинско копеле.Може безброи пъти да ме е радвал,но да се интересува толкова много от пари е гадно и безпринципно!!!!!!!

tamate_unufreev
09.06.2009 18:20

Аз пък съм Фен на Карамелите ...това е отбор който без пари прави шеметни и запомнящи се сезони .....
пък по темата .... Тоя дето и да отиде винаги ще е резерва ...Кака в Реал браво браво ....но ще му увехне звездичката бързо същото важи и за Крал Рони ..... моля се да е така ... *smile* Агитката на Бернабеу не признава лакомията .... *joking*

Yang_G
09.06.2009 17:49

Манчестър сити е любимият ми отбор , но не заради парите(някои от вас им станаха фенове точно заради това) ,защото през 2005 те нямаха пари и съм се кефил на всяка една спечелена точка .
Аман от псевдо фенове !

eagle92
09.06.2009 17:30

айде да го зимат,че следващия сезон искам Сити да мачкат *joking* *smile*

niki_kts
09.06.2009 17:25

Хора,четете по-смислено статиите!Как Тевес ще струва 32 милиона.На няколко пъти неговият собственик съобщи,че цената на Карлос е 32 млн. за Манчестър Юнайтед,защото те са се договорили, "червените дяволи" да платят 7 милиона за 2 години и ако решат да го закупят да платят и останалите 25 милиона!А,самият Киа Жорабчиян каза,че цената на Тевес може да бъде договорена допълнително,ако има запитвания от други отбори и че тя може да е по-малка от исканата 25 милиона,за закупуването му от Юнайтед(до момента той е бил под наем за 2 години на стойност 7 милиона) *wink*

Dido_Man_U
09.06.2009 16:44

Ако ще да иде и в Бацова маала да се маха за да вземем Бензема *smile* *wink* *thinking* *devil*

bg_666_
09.06.2009 16:13

даеба майкати нагла да еба сложи си сто мил. и обмисляй колкото си искаш *evil*

Resorter
09.06.2009 16:06

За мен трансфера е факт, Тевез е мрънкало и след като видя че на Юнайтед не им се дават исканите за него пари, заяви че след финала на Шампионската напуска каквото и да стане. Ман Сити е идеалното място, заедно с другия "лакомник" Робиньо, ще си паснат идеално.