Мадански: Заслужено загубихме, вината е изцяло моя

17:58
Мадански: Заслужено загубихме, вината е изцяло моя
"Загубихме съвсем заслужено и мисля, че това е най-слабият ни мач откакто аз съм треньор на младежкия отбор. Вината е изцяло моя, защото не подходих правилно с избора на състава и с мотивацията, бяха първите думи на селекционера на младежкия национален отбор на България (до 21 години) Михаил Мадански. Нашите отстъпиха с 1:5 на Словения в Стара Загора, а от кампанията остават още два мача- гостувания на Естония и на Дания през 2014-а година. Поражението пък свали 21-годишните на предпоследното 5-о място в група 2.

"Изкарахме много тежък десетдневен лагер, а като след загубата от Дания настроението стана изключително минорно. Момчетата нямат вина, защото играха колкото могат и никакви
оправдания за субективни фактори не бива да се мислят за тази загуба. Това, което се случи, просто няма оправдание. 1:5 от Словения, без да подценявам техния отбор, е тежка загуба, каза още Мадански.

Той добави, че договорът му като селекционер на младежкия отбор е изтекъл и ако от БФС решат да не му предлагат нов, то ръководството ще има пълното право за това.

"Мисля, че повече няма да имаме този проблем с отказването от клубове да пускат състезателите си. Иначе аз подготвям този отбор от три години, взех ги много по-малки. Единствено съжалявам, че набелязаните от мене футболисти в нито един момент
не можаха да се съберат и да играят всички заедно".


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sabaka
19.11.2013 21:20

тоя мадански е пълен въздухар и връзкар!кой му е казал че става за тази професия????