Молдова (21) - Литва (21), спечелен

11:48
Молдова (21) - Литва (21), спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. ноември: 8 познати от 15 мача - 53.3% успеваемост

Залог на деня за 19.11.2013 г.:



Литва (21) се намира на само три точки от второто място в групата, но след като загуби последните си три мача шансовете й да се пребори за него са само на теория, защото не отговаря нито на амбициите й нито на възможностите й. Треньорът на днешните гости добре разбира това и ясно подсказа, че ще обиграва тим за следващия цикъл. Поради това включи в групата за днешния мача много състезатели от националния тим на страната до 19 години, като изобщо не пътуваха двамата основни вратари, най-добрите халфове и топ стрелеца Спалвис (6 мача 3 гола в тези квалификации). Молдовците се намират в изключително изгодна позиция да се преборят за едно от първите две места (равни точки по 10 с втория Уелс), но ако вземат пълен комплект точки тук, защото Уелс (21) в следващите си две срещи ще се изправят срещу лидера Англия(21) и ще загуби доста точки. Огромна част от основните играчи на Молдова (21) са титуляри в клубовете си и това ще окаже влияние тук.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.80

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация