Наказаха ЦСКА за два мача, Мъри отнесе един

14:46
Наказаха ЦСКА за два мача, Мъри отнесе един
Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз наказа ЦСКА с два мача лишаване от домакинство и 10 000 лева глоба, а наставникът на Литекс Станимир Стоилов получи един мач наказание и 500 лева глоба за реакцията си след мача с "червените", стана ясно след днешното заседание на комисията.

Както е известно грозни сцени се разиграха в края на срещата между Литекс и ЦСКА, която "оранжевите"е спечелиха с 1:0. Публиката на "червените" нахлу на терена на Градския стадион в Ловеч в края на двубоя, след като бе отменено попадение на гостите.

Дисципът на футболната ни централа ще сезира и съответните органи на МВР за това, че полицията не си е свършила както трябва работата с охраната на сектора, в който бяха гостуващите запалянковци от София. На днешното заседание бяха изслушани наставника на "оранжевите" Станимир Стоилов, делегата на мача и началника на охраната на двубоя в Ловеч.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AviMC
09.06.2009 22:05

lassitar2,напълно съгласен съм с теб.Няма смисъл да наказваш отбор,когато не можеш да изпълниш наказанието му-да играе домакиснкия си мач на минимум 50 км/километра/ в посока на гостуващият отбор. *sick* Освен това,предвид причината за наказанието-наистина трябва да играаят на празни трубуни "вечно вторите" http://www.youtube.com/ watch?v= ZJ42ZgpsmXQ

lassitar2
09.06.2009 16:22

Стига бееее.Кви са тея наказания?За 10-те хилядарки съм съгласен,нормално санкция...ама това лишаване от домакинство вече е върхът на сладоледа.Пак ще си играйкат мачовете на националния и пак ще допуснат феновете им без никакъв проблем.Поне да ги бяха наказали да играят на закрита врата,това ми се струва най правилното наказниеа,на оглед причината заради която ги наказват.Обръщам се към всички фенове на този отбор,сега ми каажете че БФС-то е синьо и ще сте най-смешните футболно запалянковци,който някога са съществували(и най-простите)