Барса напът да открадне капитана на Аржентина от Ливърпул

14:38
Барса напът да открадне капитана на Аржентина от Ливърпул
Агентът на дефанзивния полузащитник на Ливърпул Хавиер Масчерано - Валтер Тамер заяви, че капитанът на Аржентина би преминал в Барселона, ако европейският клубен шампион отправи оферта за него.

Масчерано подписа с тима от "Анфийлд" за пет години през 2007 година и стана основна част от състава на мениджъра Рафаел Бенитес. Тамер обаче заяви за каталунското радио "RAC-1":

"Ако клуб като Барселона те поиска след такъв брилянтен сезон и след като спечели всичко, то тогава един играч би казал: "Да, аз искам да играя там." За Хавиер е чест клуб като Барса да му обръща такова внимание, особено след такъв прекрасен сезон. Аз смятам, че ако Барса наистина го иска, той би подписал с тях. Неговата работа в Барса би била много лесна. Ние с него понякога се шегуваме, че единственото нещо, което трябва да прави там е да тича, да краде топката и да я подава на суперзвездите в атака, които да бележат."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Alcaida
09.06.2009 16:49

Както казах и предният път, все някой трябва да търка и пейката *stop* Поне за мачовете от купата - би бил полезен (щото Гудьонсен и Хлеб май ще си отиват) *wink*

Resorter
09.06.2009 16:11

Ясно е че остава в Ливърпул, докато не се появи конкретна оферта от Барса, всичко е в сферата на фантастиката.