Хобро - Нордселанд, спечелен

14:21
Хобро - Нордселанд, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. ноември: 7 познати от 14 мача - 50.0% успеваемост

Залог на деня за 18.11.2013 г.:



Хобро е отбор от средна класа и фактът, че в момента той е лидер в ешелона под елита, вероятно скоро ще се промени. Той спечели всичките си осем домакински изяви в шампионата, но доста съмнително три от последните пет от тях завършиха с опцията за ПП/КР 2/1, а когато един тим започне да се замесва в подобни развръзки/ често след това претърпява крах. Днешният му опонент Нордселанд е елитен тим, който в шампионата се представя доста незадоволително, а това че чак се подвизава в зоната на изпадащите не отговаря на възможностите му. В настоящата надпревара за Купата на Дания Нордселанд ще се опита да покаже истинските си възможности и да заличи, макар и частично, негативната нотка белязала неговото представяне до този момент. Класата подкрепя гостите, а и дребните детайли са на тяхна страна.

Прогноза: 2; Коефициент: 1.75

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kalin.iliev3
18.11.2013 15:48

Ясно, благодаря. Имах предвид предложения и опции, за всеки ден с добра познаваемост както беше там, освен тази рубрика.

joro_sotirov
18.11.2013 15:37

какви подобни предложени? Остава рубриката тук!

kalin.iliev3
18.11.2013 15:29

а някакви подобни предложения от ваша страна ..?