В Испания: Бербатов е трансферна цел на Барселона

16:25
В Испания: Бербатов е трансферна цел на Барселона
Испанският шампион Барселона възнамерява да се подсили с класен нападател през следващата година.

Тежката травма на Лионел Меси, който ще отсъства поне до Нова година, е една от причините каталунците да търсят подсилване на атаката си.

Ръководителите на Блаугранас се целят в Роберт Левандовски и Серхио Агуеро, но рискът от евентуален несполучлив звезден трансфер е основателен повод да се състави нов списък от световно доказани футболисти с изтичащи договори, обобщава местното издание "Спорт". В тази листа фигурират трима - Мирослав Клозе ( Лацио), Дидие Дрогба ( Галатасарай) и Димитър Бербатов ( Фулъм).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gonzalo
04.12.2013 14:30

"В ИСПАНИЯ..."лошо е че не видяхме източника на информацията,най-вероятно е от рода "една жена ми каза че чула на спирката..." и между другото кои са тези Дрогба,Клозе,Левандовски,Агуеро и т.н.поне аз за пръв път ги чувам. В Барса да не се замислят въобще,да продават онзи куц кон Меси,да доплатят още малко...да се помолят доста...и можеби ще имат шанса нашата Супрстар да размисли...знае ли човек току виж ги угряло и при тях да играе футболист от Висша класа.Барса пожелавам Ви успех в борбата...А дано- ама на дали?

Juventus333
18.11.2013 17:27

Това и да стане никога няма да го повярвам. !!

doberman_12
18.11.2013 15:17

По-скоро далтонист би наредил кубчето на Рубик *lol*....

bayo45
18.11.2013 14:00

Харесвам в Бербатов качествата ми на добър и скромен човек.Човек които не се изхвърля за щяло и нещяло примерно като Стоичков.Но като футболист не особено тъи като неговите постижения баха когото беше в голям одбор.Там другите тичаха вместо него а тои чакаше на гюме.Когато си голям футболист това трябва да си проличи и в малкият одбор,пък и вече е на вързаст.Ноооооо,като за българските стандарти,не е лош все още.*erm*

petko9305
18.11.2013 13:10

Знам, че Бербатов, притежава качества, а Меси дори не се доближава до тези му качества. Които е гледал Берба знае за какво говоря и определено Берба не е "ДЪРВО"*smile*

tonisport
18.11.2013 08:35

Това е дежа-вю. Преди пуснахте същата измислена извадена от задника ви. Първо Барса не купуват старци и второ ако по някаква случайност се озове на "Камп Ноу" няма кой да търпи претенциите и мързела му. Той Ибрахимович не можа да се наложи в Барса,та тоя ли кашкавал ще успее *lol**lol**lol* ..

medno
18.11.2013 07:46

А и ако някои от вас ще се мъчат да ме опровергаят с тезата , че имал някаква смешна кампанийка за децата, отговорът ми, е че всичко това е просто бизнес.

medno
18.11.2013 07:40

Казвате, че Бербатов ни бил прославил, но да направя едно "маловажно" уточнение- той играе за пари и слава, които да му осигурят добър живот с висок стандарт и нищо по- вече. Както не играе за България, така и не мисли за нея. Той не е патриот, за мен той е продадена душа за незнам си колко хиляди или милиони паундове ... Да играе където ще. На мен лично не ми пука.

ForBiDDeNMaN
18.11.2013 01:36

Всеки има право на мнение..това е ясно, моето е,че Бербатов вече е далеч от класата която притежаваше.Реши да заиграе в отбор,в който да е звездата и всичко да се върти около него...но нещата не се получиха,винаги е бил ленив на терена, на моменти надменен...в момента, а не вярвам и за в бъдеще, не е на нивото на Барселона.Може и да е моментно, но няма психиката и отговорността да играе за голям отбор с цели различни от оцеляване.Има го и другия момент, в който точно голям отбор може да събуди у него онзи играч който беше в Тотнъм и в първите години в Манчестър...не зная, но за момента...изглежда не готов да играе футбол от такова високо ниво и интерес от Барселона ми звучи леко несериозно.Дано не съм прав и нещата за Митко да потръгнат и да се върне на предишното ниво

putopalo
18.11.2013 00:57

Единствения начин Бербатов да заиграе за барселона е ако преди това каталунците изберат Мартин Йол за треньор*wink*

putopalo
18.11.2013 00:50

Те барселона може и да го искат ама нашия може да избере отбор като Барнет примерно,както избра Фулъм пред Ювентус.

radoachi
18.11.2013 00:35

Как може да казвате че Бербатов е дърво като той правеше едни от най красивите финтове (пример мача с Уест Хям когато беше футболист на Юнайтед) a головете да не говорим .Колко ножици направи? мача с Ливерпул когато отбеляза 3 гола и мача завърши 3 на 2 за Юнайтед целият стадион стана на крака за да го поздрави 2ят му гол тогава беше уникален..Само се чудя как може да има такива завистливи и ограничени Българи толкова многа да го мразят ..

Heavenhell
18.11.2013 00:02

Той нашия ше се измори на 5-та минута с тая бърза игра , която практикуват каталунците *lol* Виж Серхио Агуеро е друго нещо , ама както се казва - надали. Пък и моментната форма на Санчез едва ли ще накара ръководството да купува каквато и да е офанзива. Ясно е - взимат се двама вратари и един , може би двама , защитници.

katal0neca
17.11.2013 22:52

"Бербатов е трансферна цел на Барселона"
Да не сме 1-ви Април? *lol**lol**lol* Не че съм против да видя българин в любимия ми отбор, даже напротив искам да видя такъв, но това ми се струва просто невъзможно. Ако ще вземем нападател не мисля, че ще е нито Левандовски (защото съм почти сигурен, че ще отиде в Байерн), нито Агуеро (макар, че ми се иска да го вземем, но Сити едва ли ще го пуснат), нито Бербата (вече казах защо), нито Дрогба (той в любимия му Челси, не пожела да се върне и остана в Турция, пък камо ли при нас ще дойде), затова най-реален вариант е да е Клозе, макар че и за него не съм сигурен, че ще иска да дойде като знае, че в повечето случаи ще е резерва. а на него вероятно му се играе още като за последно, в последните му активни години! Но ще видим какво ще се случи през лятото, винаги стават изненади, така че не се знае какво ще излезе накрая, а дотогава има доста време! *beer*

Big_Ivan017
17.11.2013 21:56

Никакъв шанс да играе за тях вече, първо че таланта който притежаваше той си отиде веднага щом в Юнайтед го залостиха на пейката, а втората причина вече е възрастта му, Барселона не мисля че биха купили 33 годишен играч.

Fowlly
17.11.2013 21:40

стига сте търсили сензации !! Много тъпа проста новина стига глупости стига измислици ебаси смешните медии! Аз смятам че барса ще везамат дарт вейдар ? не е ли по голям удар? смешници

manutd_forlife
17.11.2013 21:39

..Много ми е жал за повечето хора тука. Това беше единственият български футболист, който е направил нещо в Европа от ДОСТА време насам. Не е истина какви заблудени хора има тука... Някой казват, че ставал само за 2ра дивизия в Англия или Германия. Не е обичал държавата си... Даже няма смисъл човек да се опитва да разсъждава с вас. Вие ще си държите на своето и само ще обиждате най-великият футболист, който тази държава е имала след Стойчков.Ама много хора, изпитват само и единствено завист, за жалост. Той беше сред най-великите докато вие си чоплихте носовете и ще бъде помнен дълго време, а вие? Вярно, не всеки би могъл да постигне това което Митко е постигнал, но той, не го е постигнал като само е седял и се е присмивал на неуспехите на другите. Ама всеки човек е различен... Някой правят велики дела, други злобеят.

manutd_forlife
18.11.2013 09:19

Жалко е, че смяташ така, но явно има правилни хора и грешни...

titan25
18.11.2013 01:13

Всички,които нареждат Бербатов са мишки,които никога няма да направят нищо за страната си,но за сметка на това зяпат и се подиграват с чуждите постижения,затова сме в дъното на всички класации,защото никой не си гледа работата,а злобее и бездейства.аа2 ти си пълен ретард.

chelsea_fannn
17.11.2013 22:30

Юнайтед не е най - добрия отбор нито втория най - добър.... аа2 е прав до мозъка на костите си неможете да оспорите това

manutd_forlife
17.11.2013 22:19

Никой не му лиже гъза. Просто хора като мен гледат реално на нещата, нещо което ти явно не можеш да направиш. Първо незнам кой те излъга, че в Англия са го мразили и така нататък. Англичаните не са като нас. Те уважават чуждият труд. И извинявай, ама да умаложаваш факта, че той е футболист, направо се махай от този сайт. Тук говорим за футбол. Естествено, не е все едно е намерил лек за някоя болест, ама кой очаква това от него? Той прави точно това, което се изисква от него и го прави по един великолепен начин. Не желая повече да говоря с теб, ясно е, че няма да се разберем, най-много пак да ме наречеш глупав. (и само да изброя няколко неща, които той е постигнал, които явно за теб не са нищо особено. 1. Играл е за най-добрият или вторият най-добър отбор не в Европа, а в Света. 2.Бил е на няколко финала на ШЛ, вярно не е играл във всичките, ама колко хора тука могат даже да се похвалят, че са гледали финал на ШЛ на живо? 3. Бил е голмайстор на първенство, смятано от мнозина за най-великото и успорвано в света, Висшата лига. 4.Избиран е 7 пъти за най-добър футболист на България 5.Най- резултатният футболист в националния отбор на България. 6. Създава Академия за младежите и е участвал в редица благотворителни дейности) Това аз считам за постижения, ако ти не си такъв човек, значи имаш много високи или нереални стандарти.

aa2
17.11.2013 22:01

Стига сте се излагали с тея ''постижения'' бе, глупави хорица...Какви постижения?Ритал една топка, и то как я риташе..Един сезон направи фурор и вече е легендата на легендите.Та те даже през най-добрия му сезон се подиграха с него и на финала на ШЛ го оставиха на пейката(явно тогава започна любовта му с пейката).Не се излагайте.Бербатов толкова го псуват в момента в Англия, че сигурно няма по-обиждан играч, никой не го уважава и никой не го иска в момента.А как очаквате от истинските български фенове да го обичаме като той на практика си се подигра с нас в най-тежкия ни момент?Как така Тери не напусна Челси когато отбора им беше трагичен, а вместо това се надигна заедно с целия отбор и премахнаха пречките в управлението на клуба.Защо ''великия'' Бербатов не направи това, а избяга като путка? ЕДИНСТВЕНАТА му постъпка която заслужава респект е академията дето направи в България.Стига сте му лизали гъза на тоя.

NoDiggity
17.11.2013 21:10

Баш! Бербатов никога няма да го купят от Барса! За какъв чеп ще им е?

sYsTemX
17.11.2013 20:56

И точно поради тази причина, че е мн слаб и нивото му е под всякаква критика, едва ли на барса ще им трябва. Да за бербо би било супер щото е свикнал да стои на пейката и да си лапа хубавата заплата.

MeToDueB
17.11.2013 20:47

Как преди време Барса взеха Гудионсен за поддържаща роля, Бербатов има техническите качества и умението да играе д този отбор с неговите извеждащи пасове и поглед над играта, според мен не би изглеждал като паднал от Марс ако заиграе за Барса и смятам, че навремето този отбор щеше да бъде в пъти по-подходящ за него от Манчестър Юнайтед, друг е въпроса че нивото на Бербатов през този сезон е на много ниско ниво, както и на неговия Фулъм ...

sYsTemX
17.11.2013 20:35

Хахахахахахахаха тази новина е повече от трагична! Меси да е заменен от бербатов, това го знае всяко хлапе, че няма как да стане. Първо 2мата играчи са на светлинни години един от друг, и 2ро барса има пари да купи всеки играч, едва ли ще гледа да замести най-добрия си играч с някой футболист без пари....

FC__Barcelona
17.11.2013 20:03

Много от рано започнахте с 1-во априлските шеги!

miro211
17.11.2013 19:52

какво цъкате само минуси. Като отиде Бербатов я в САЩ я в Китай няма да мога да ви натрия носовете. хейтъри с хейтъри жадни сте само за сензации!

Tenlive
17.11.2013 19:40

Еееее,тук попрекалихте със заглавието,може и да е истина,но като 9-ти избор.Колкото и да ми е тъжно да го призная,Бербатов вече няма класата за един от най-добрите отбори изобщо.

RMAD1902
17.11.2013 19:28

Не вярвам това да стане какво ще прави там ще кисне на пейката и да играе някой мач който не е важен за Барселона купа или са се класирали напред в шл

miro211
17.11.2013 19:16

А вий луди ли сте при наличието на толкова добри и мощни нападатели Барса ще забие Берба. Това не 100% а 200% абсурд. Осъзнайте се Барбатов не е на 24 с перспектива та дори временно да замества Меси после кво ще търка пейката както при нас.

aa2
17.11.2013 18:49

Поправете ме, ако греша, но този никога не е показвал знамето на България след мач или нещо подобно, нали?Някога с нещо показвал ли е, че е българин?

BerbaTheBest
17.11.2013 19:00

Българското знаме е на калеврите му! [@link http://www.youtube.com/watch?v=jb2G1CdIaMM] 02:43 Един от най-големите български футболисти и един от най-техничните в световен мащаб! Ти си плюй, на никой не му пука! Пусни си един клип в ютуб и виж какво пишат чужденците и феновете на Юнайтед, тогава говори!*stop*

Guardiola10
17.11.2013 18:52

Пич, ти си или много голям хейтър, или имаш страшно ограничено мислене.

Gopcho
17.11.2013 18:44

Определено ни трябва резервен нападател, докато Меси не се възтанови напълно, защото с Фабрегас нападател ми омръзна!

rusinow
17.11.2013 18:33

в барса си имат активни голмаистори не им триабва маистор на гюме.*joking*

VeskoStoychev
17.11.2013 18:17

Ако Бербо отиде в Барселона ще е супер, той е за големите отбори. *wink*

GaLaxY94
17.11.2013 18:03

Бербатов да дойде в Лудогорец поне в ЛЕ ще играе .. *smile*

Livepool_fan
17.11.2013 17:57

Най-голямата глупост, която може да каже някой е, че Бербатов е дърво! Може да е лентяй, мързел, понякога да се влачи по терена, муден и каквото още искате, обаче е един от най-техничните и елегантни нападатели в света! Вероятно това е някаква партенка и аз не го приемам на сериозно, но според мен Димитър Бербатов би паснал страхотно на Барса, единственият проблем е, че не го бива много да пресира, а това е силно оръжие на "каталунците".

Guardiola10
17.11.2013 18:12

Точно, още повече че няма да е титуляр всеки мач. Иначе има качества за Барселона и се говореше, че Тито го иска миналата година. Има пласиране и голмайсторски нюх (доказан във Висшата лига), идеален и за таран (говореше се че Мартино търси такъв) , и за фалшива деветка (страхотно задържа топката и може да отваря пространства за фланговите нападатели). Колкото до самата информация, едва ли ще видим Бербатов в Барселона, което е жалко, защото би било изключително интересно да го гледаме заедно с Меси, Неймар, Шави и Иниеста, пък и интересните мачове от английското по телевизията ще се увеличат след евентуалното му напускане на Фулъм.

redfen111
17.11.2013 17:56

тая статия трепат рибата хаххахахаха тои е най добрия нападел за барса хахахахах

aa2
17.11.2013 17:38

Много сте ми смешни с това ''прослави ни'', ''единствената причина да са чували за България'', бля, бля, бля...е какво като са чували за България, да не би да ни направиха велика световна сила?Да кажеш, че ни е прославил с нещо велико - интелект, световно откритие, да е направил нещо за човечеството, но този дървен смешник ритал топка добре 5 сезона и вече е най-великия....Стоичков 2 пъти повече ни е прославил от този, да не говорим, че Стилиян Петров и Марто Петров също ни прославиха много, Божинов също ни прослави, но с простотия - няма ли да го хвалите и него?Боевски ни прослави с престъпление, да вземете да му лижете и на него гъза освен, м?Смешници!!!

miro211
17.11.2013 18:57

Е е е тук вече премина границата по- яваш бре.

aa2
17.11.2013 18:45

Ама какво разбирате вие под ''прославил''?С какво ни е прославил?Той е прославил своето име, някой да е казал - ''България отбеляза 5 гола на Блекбърн''..или там, на който вкара?С нищо не ни е прославил!Не е направил нищо толкова голямо, то се и вижда как в Англия ни обиждат постоянно, не ни искат, това сигурно е, защото великия Бербатов ни е прославил и те сега толкова много ни уважават...Ама спрете да се излагате!!!Къде, къде по-големи спортисти имаме, тоя е едно дръвченце което изигра добре един сезон в Англия с Юнайтед и това беше, през другото време само по-запалените фенове на футбола го знаеха. И нещо друго - ако изобщо може да се говори, че ни е прославил то го е направил измежду по-глупавите, които не знаят какво е България - държава ли, град ли, море ли, планета ли....Тези с малко повече интелект едва ли са имали нужда от един футболист да им покаже какво е България, въпреки че той с нищо не показа на света какво е България, защото никой не видя чрез него красотата на природата ни, историята ни и т.н., най-много да са забелязали, че името на държавата ни е винаги в дъната на класациите за добри неща и върховете на класациите за лоши неща.

chelsea_fannn
17.11.2013 18:40

Играл е 1 финал на ШЛ-то , в другите беше на пейката ... както винаги

VeskoStoychev
17.11.2013 18:26

Прослави ни с това че е Българин, и той не е единственият, цяла Англия и не само подкрепяше СТЕНЛИ, Бербо игра за ЕДИН ОТ НАЙ - СИЛНИТЕ ОТБОРИ В Европа, стана голмайстор на първеството, беше 7 пъти футболист на годината в България, игра 2 - пъти на финал в шампионската лига, стана футболист на годината във Фулъм, единственият българин отбелязал 5 гола в мач при това от английското първенство, не можеш да кажеш, че не е един от най - добрите футболисти, не можеш да кажеш , че не заслужава да играе в Барселона, не можеш да кажеш, че не ни прослави, и това момиченце monte_carlo не може да каже че е дърво. *wink*

John_Jameson
17.11.2013 17:00

Също така, Реал Мадрид са харесали изключително много Мартин Петров в мача срещу Левски вчера и още през зимата ще отправят оферта към него, дори обмислят да привлекат и Станислав Ангелов от Левски, заради травмата на Сами Кедира и понеже той симпатизира много на гранда от Мадрид! *smile* *beer*

babavuna
17.11.2013 16:56

Големи сте всезнайковци, направи няколко слаби мача с Фулъм и много почнаха да ви знаят устичките *angry*
Това "дърво" е постигнало успехи, които едва ли някой в близките 100 години ще подобри!

Отговор
:
13
miro211
17.11.2013 18:54

Какво направи бре че отказа да играе за националният??? Бербатов е ПЕНСИЯ и БарЦелона никога няма да направят подобна грешка. Айде Уинър има още доста до 1-ви април!

monte_carlo
17.11.2013 16:47

Защо гласувате с минуси *lol* Бербатов трябва да плаща, за да играе в Барселона, статията е пълен абсурд :0

Отговор
:
17
cesekarchetooo
17.11.2013 16:57

Получаваш минуси, защото не показваш никакво уважение към най-добрият ни футболист в последните 10 години. Не оприличавай с "дърво" една от малкото причини на запад да са чували милата ни татковина и може и плюсове да получиш, кой знае. А че статията е измислица е вън от съмнение.

Отговор
:
10
greenhool
17.11.2013 16:46

След края на сезона Клозе отива в ЛаГалакси,колкото до Бербатов имаше слух,че Данчев се опитва да го прати при нас*smile*

generiks
17.11.2013 16:34

Хахаха, отдавна не се бях смял толкова силно!

monte_carlo
17.11.2013 16:33

Това няма как да стане, отбор като Барселона никога няма да купи подобно дърво, ако ще и да е последният останал *lol*

Отговор
:
29
SIXTY_NINE
18.11.2013 10:22

Може да е на години ,но да го наречеш дърво е смешно .. ама к'во се учудвам сигурно си някой турчин .. *thumb_down*

VeskoStoychev
18.11.2013 00:38

Аз досега не съм чувал дървета да играят за манчестър юнайтед, дървета да са 7 пъти футболисти на годината, дървета да бележат в мач 5 гола, НАПРАВИ СИ ИЗВОДИТЕ многознайко!

lazera0
17.11.2013 17:53

Дърво вика *lol**lol**lol**lol**lol* [@link http://www.youtube.com/watch?v=DbVVeVrwiA8] има и още потърси си

Anders0n
17.11.2013 16:33

Подгответе се! Започват се абсурдните статии,та чааак докато затвори прозореца...

Отговор
:
10