Ботев Пловдив - Черно море, спечелен

12:58
Ботев Пловдив - Черно море, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. ноември: 6 познати от 13 мача - 46.2% успеваемост

Залог на деня за 17.11.2013 г.:



Ботев Пловдив трябва да спечели този мач на всяка цена не само, защото след нулевото реми днес само победа би го изпратила в следващата фаза, а защото само така насъбралото се напрежение в последния месец около отбора ще може да бъде намалено. От ръководството на Черно море след шампионатната загуби от Локомотив Пловдив в изминалия кръг заявиха ясно, че за тях основна цел си остава класирането в топ 7, като евентуално приключване на участието в турнира за Купата на България на този етап няма да бъде фатално. Играчите на Черно море ще направят всичко по силите си днес, но тяхната класа и възможности са по-ниски от тези на пловдивчани и най-вероятно моряците ще сложат край на пребиването си в настоящата надпревара. Така те ще имат необходимото време за пълна концентрация върху важните за тях предстоящи два домакински мача с Берое и Левски във Варна. Мотивацията също накланя везните в полза на Ботев, а домакинският фактор няма как да не бъде решаващ.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.55

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари