Звонимир Бобан: Кака излъга феновете на Милан

13:26
Звонимир Бобан: Кака излъга феновете на Милан
Легендарният полузащитник на Милан Звонимир Бобан заяви, че Кака е излъгал феновете на "росонерите", че ще остане и така заедно с ръководството на тима са поставили "бомба с часовников механизъм", която може да доведе до огромен упадък в гранда от Милано.

"Аз съм разочарован от факта, че Кака говореше за вечна любов и в крайна сметка всичко се оказа една голяма лъжа, защото той явно е искал да си тръгне. Милан пък са искали да го продадат. Това е реалността и хората не бива да я крият. Това е самата истина! Твърденията на Кака, че е искал да остане, са били една голяма лъжа. Не само той е подвел всички, а и неговите думи не са били истински. Аз не харесвам цялата тази афера, защото смятам, че Милан сега е пред упадък. Милан позволи да се зароби с продажбата на най-добрите си играчи - нещо, което не се е случвало никога под ръководството на Берлускони. Бившият ми тим никога не е продавал толкова велик играч и аз съм разочарован от това", коментира Звонимир Боба.

"Съжалявам и мога да кажа, че е жалко, че парите карат играчите да си тръгват, но въпреки това някои от тях останаха. Кака обаче имаше правото да направи своя собствен избор. Когато дойде офертата от Манчестър Сити имаше сълзи и протести от страна на феновете и нещата изглеждаха така, сякаш Милан са казали "да", но не стана точно така. Тези играчи, които искат да останат в Милан, все пак остават. Милан пък никога няма да пусне играч, който иска да остане, ако така стояха нещата в случая с Кака", каза още Бобан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bobolino
09.06.2009 17:08

Както Шевченко успя да се усере с Челси така и Кака ще пропадне,защото Реал са боклуци.Милан винаги са намирали най-големите таланти и пак ще ги намират докато (звездния) Реал за пореден път ше се осере. *joking*

CRonaldo_fen
09.06.2009 16:19

Кака може би иска да си тръгне, защото вижда че с този отбор вече е почти невъзможно да се спечели нещо. Може би е жаден за още трофей. Но въпреки това не го оправдавам, но не го и обвинявам. *wink*

pe6obg123
09.06.2009 14:50

напълно прав е то не само ръководството е виновно

greenred
09.06.2009 13:29

Много правилно се изказа *wink* Ако един играч иска да остане в даден отбор, то няма как на сила да го продадат.