Дешан: Не трябва да губим вяра

15:19
Дешан: Не трябва да губим вяра
Селекционерът на Франция Дидие Дешан вдъхна увереност на футболистите си, които снощи загубиха с 0:2 от Украйна в първия мач от баражите за Мондиал'2014 в Бразилия и могат да се простят с участие на световното първенство.

"Първият гол им даде увереност и ги вдъхнови, а в края ние допуснахме грешка да направим дузпа. Очевидно резултатът е много лош за нас, но не трябва да губим вяра. Украинците са в добра позиция, но остават още 90 минути у дома, в които ще имаме възможност да променим нещата и точно това ще опитаме да направим", каза Дешан след двубоя.

"Съжалявам за загубата. Тежко е, но има реванш във вторник. Ние ще бъдем доста по-агресивни. Трябва да отбележим гол още в началото на мача", коментира френският национал Самир Насри. В лагера на Украйна са доволни от победата.

"Благодарен съм на футболистите, които разбраха, че психологията ще бъде решаващ фактор в този мач. Щеше да бъде по-добре, ако бяхме спечелили с 3:0. Ще разберем дали това е достатъчна преднина след реванша", каза треньорът на Украйна Михайло Фоменко.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация