Мадански иска отнемане на лиценза на Хубчев

22:55
Мадански иска отнемане на лиценза на Хубчев
Старши треньорът на Берое Петър Хубчев е заплашил Иван Горанов, че ако играе днес за младежкия национален отбор срещу Дания ще бъде изхвърлен от клуба. Това съобщи на
пресконференцията след европейската квалификация старши треньорът на младежите Михаил Мадански и попита журналистите дали това е нормално и дали подхожда на германски възпитаник.

"Казал му е, ако искаш да играеш за Мадански просто след мача си тръгваш с него. ще останеш без отбор и ще умреш от глад. Искам да попитам хората в Стара Загора те изобщо знаят, че имат футболист Иван Горанов и като е толкова важен защо има само 48 минути общо игрово време за Берое. Искам също да подчертая на този голям треньор, че Иван Горанов не играе за Мадански, а играе за родината си - България", ядосано обясни селекционерът на младежкия отбор и добави, че тази практика в клубове да спират футболисти за националните отбори трябва да престане.

Мадански заяви, че поиска отнемане на треньорски лицензи, а първия ще бъде на Петър Хубчев.

"Ще пусна молба да се отнеме лиценза на Петър Хубчев. Да не говорим, че на половината от треньорите в "А" група аз съм се подписал по дипломите им, а някои от тях пишат футбол с "д", добави Мадански.

Иван Горанов тази сутрин преди закуска е получил обаждане да си тръгва за Стара Загора и съотборниците му с изненада са го видели на входа на хотела да чака със сака си.

Преди него Лудогорец спря Георги Терзиев, ЦСКА - Ивайло Чочев и Антон Карачанаков, а Михаил Миданаски освободи Христо Попадийн. Проблемите са абсолютно същите и в националния отбор до 19 години, който в момента играе квалификации в Севлиево, където доста отбори спряха свои играчи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Detelina_94
17.11.2013 12:05

Тройчо пусна ли футболисти за националния? Май не е. Неговият лиценз трябва ли да се иска?

Luffy
16.11.2013 11:20

Всичко е пародия *lol* само в тука играчите не си пускат играчите за националните отбори в различните гарнитури и БФС да си чеше ташаците *lol* това ако стане в Англия,Испания ще ги разкостат,а за Франция да не говорим.

plamkisa
16.11.2013 12:16

А в коя от тези 3 страни по време на квалификации, било то на младежите или на мъжете, има мачове за купата на страната от ключово значение? Първо тъпото и фалшиво БФС да си оправи скапаната програма и да назначи нормални дати за провеждането на мачовете и чак след това Мадурски има право да реве!

fred_duffy
16.11.2013 08:24

Мадански да сиходи в НСА не да дава интервюта.Той е поредния връзкар назначен от БФС

Luffy
16.11.2013 00:01

Интересно е,че гледах интервюто и там не споменава имена,а тука директно се говори за Петър Хубчев *lol*

kns
16.11.2013 00:00

Щото може би във футболна правописа не играе роля

vkadlec
16.11.2013 02:17

Това е девизът на Уинър. *lol* *lol*

DJIMSZ
15.11.2013 23:14

Що не ревна срещу първите,които спряха футболистите си за участие в квалификациите! Нещо и на Мадански не му е чиста работата! Комплименти за първия коментар!

aa2
15.11.2013 22:58

"Ще пусна молба да се отнеме лиценза на Петър Хубчев. Да не говорим, че на половината от треньорите в "А" група аз съм се подписал по дипломите им, а някои от тях пишат футбол с "д", добави Мадански.
Интересно защо тогава си им се подписал по дипломите щом пишат футбол с ''д''..

paunQ
15.11.2013 23:55

Не е ли ясно защо? *lol* *money**money*