Дания попари младежите с обрат

20:33
Дания попари младежите с обрат
Националният отбор на България до 21 години бе близо до жизненоважна победа над Дания в квалификация за Европейско първенство, но допусна обрат през втората част и загуби с 2:3.

Възпитаниците на Михаил Мадански, с Георги Миланов и Симеон Славчев в състава, играха силно срещу солидния тим на Дания, но не успяха да реализират възможностите си и в крайна сметка загубиха с късен гол. Двубоят започна отлично за гостите, които откриха още в осмата минута чрез Поулсен. "Лъвовете" обаче не паднаха духом и стигнаха до пълен обрат само за 20 минути след попадения на Едисон Йорданов и Гамаков. Българите имаха още положения до края на полувремето, но не успяха да ги реализират.

Малко след почивката датчаните изравниха след удар с глава на Вестергорд, а до края и двата тима създадоха доста опасности. В 82-та минута Симеон Славчев изпусна най-добрата възможност за своя тим, след като не уцели вратата от близко разстояние. Само след три минути Поулсен се измъкна от българската защита и не сбърка останал очи в очи с Китанов, като по този начин оформи крайното 3:2 за Дания.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Merida
16.11.2013 10:16

пълни некадърници са младежите немогат 5 паса да си направят без да сгрешат после на Европейско искали да ходят.

fred_duffy
16.11.2013 08:22

абе ай сега ще оправдаваме с липсата на някой - за сметка на това в отбора бяха Миланов и С.Славчев.
Мадански по никакъв начин не е доказал че може да класира тима за нещо ,па ако ще това да е Балканска Спартакиада.
Както и в мъжкия отбор липсва ни мислещ треньор с визия,познания и опит - вместо това имаме страхливци,даващи само интервюта и оправдаващи се с клубове,състезатели и като стане напечено губим мачовете.
Ако някой води статистика,кажете дали не сме загубили всички решаващи мачове на мъжете и младежите в последните 10 години.

GalStan
16.11.2013 10:11

С тия играчи това което постигаме дори е много.Преди време и с по-добри не правехме нищо.Който и треньор да ги хване като нямат класа играчите няма как да вземат решаващи мачове

IK_5
15.11.2013 21:59

В случея вината не е само на Мадански , къде отива тренъорската подкрепа , как може да спреш някой да се съзтезава с националния екип ???? Това е безобразие

fred_duffy
15.11.2013 20:37

Време е МЪДАнски да си ходи.Откакто е поел младежите един важен мач не е спечелил - същиснки Любо Пенев