Исландия - Хърватия, загубен

17:07
Исландия - Хърватия, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. ноември: 5 познати от 11 мача - 45.4% успеваемост

Залог на деня за 15.11.2013 г.:



Исландия постигна сериозен успех само с факта, че успя да се добре до този бараж. Като всяка приказка и испандската трябва да намери края си, а няма нищо по-логично това да се случи точно днес. Хърватия са поне с класа над опонентите си, а и опитът им е в пъти по-голяма от този на Исландия. Домакините ще разчитат на отборния дух и евентуален индивидуален проблясък на някоя от звездите им, но това едва ли ще им бъде достатъчно в толкова решителен мач срещу значително по-класен и мотивиран опонент. Дори домакините да подготвят нарочно лош терен, то той едва ли ще бъде пречка пред гостите да вземат преднина още тук.

Прогноза: 2; Коефициент: 1.95

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
15.11.2013 21:01

за тоя мач се говори че е х/2 на първо-краен. другите информации са за ABC - ASA HT/FT 2/1