Малките лъвове останаха начело на група 6 от евроквалификациите

21:10
Малките лъвове останаха начело на група 6 от евроквалификациите
Националният отбор на България запази лидерската си позиция в генералното класиране на група 6 от европейските квалификации за юноши до 19-годишна възраст, след като двата мача от потока завършиха при равенства 1:1.

Гърците откриха в средата на първото полувреме чрез Анастасиос Донис, а в последната минута на тази част Кирил Десподов възстанови паритета. Дебют за 19-годишните национали направи халфът на Черноморец Бургас Даниел Стаматов, който е бил викан
в селекциите U15 и U16 преди време.

След този резултат двата отбора имат по 4 точки, тъй като постигнаха победи с по 1 гол разлика в първите си мачове. Първите два отбора от групата продължават в следващия етап на пресяванията, минимален шанс има и за 3-ия.

Албанецът Пренди запази статуквото в група 6 на квалификациите, след като се разписа в добавеното от съдията време при равенството 1:1 на Албания срещу Словакия. Пренди засече центриране от корнер, след като в третата минута на мача Беро беше извел словаците напред в резултата.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vikatmitotti
15.11.2013 13:22

Браво на Лъвовете!Но домакинските мачове трябва да ги взимаме задължително.

vasil74
15.11.2013 10:31

яд ме че неможахме да бием византииците,но по-важно е да продалжът напред момчетата......дано първи в групата,УСПЕХ. Вие сте бъдещето.