Скандално спират Ники Михайлов за мача на младежите

10:43
Скандално спират Ники Михайлов за мача на младежите
Смятаният за сигурен титуляр на вратата в европейската квалификация на младежкия национален отбор на България срещу Израел утре Николай Михайлов скандално бе спрян от ръководството на мъжкия тим за този мач.

“Няма да може да разчитаме на капитана ни Ники Михайлов. Бях уведомен от щаба на мъжкия отбор, че е взето решение той вече да бъде част от първия състав и да не играе повече за младежите на този етап, за да му бъде осигурено развитие на по-високо ниво. Според ръководството на националния отбор досегашните примери показват, че връщането при младежите се отразява негативно на дадения играч”, обяви в интервю за сайта на БФС селекционерът на младежите Иван Колев.

Решението буди недоумение, тъй като синът на президента на футболната ни централа Борислав Михайлов пази повече от епизодично през този сезон за холандския си тим Твенте. Явно в мъжкия тим са сметнали за ненужно Михайлов-младши поне да го завърши с един официален мач. Това, че той вече е част от мъжкия отбор, предизвиква въпроса дали от него не отпада най-добрият страж в "А" група Георги Петков от Левски.

Така Иван Колев няма да разчита на нито един от вратарите, на които залагаше в последната година. Марио Кирев се контузи в контролата с Австрия миналата седмица. Срещу Израел утре на стадион "Георги Аспарухов" титуляр ще излезе Иван Караджов, а резерва ще му бъде Боян Макенджиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bigred81
09.06.2009 21:15

lubo_krika абсолютно прав си ако не е тате ще пази в отбора на махалата и едва ли ще се движи сас ЛИ4НИЯ СИ ХЕЛИКОПТЕР тва надуто леке коет неспира да повтаря ,, аз сам професионалист,,
вкараха му гол от центара и пак го пуснаха срещу вердер,егаси наглостта сеа и в нац го викат - егаси наглоста

lubo_krika
09.06.2009 13:41

Ето заради тази шуробаджанащина ще страдаме винаги.Вижда се,че нищо не става от него,ама нали е син на Боби Михайлов...

Barazite
09.06.2009 11:55

Първо не е Благомир,а Божидар Митрев! И второ той е набор 87