Израелец финтира Левски

10:29
Израелец финтира Левски
Трансферът на Димитър Макриев в Левски засега е в сериозен застой. Треньорът на сините Емил Велев трябваше да говори за сделка с президента на Ашдод Яки Бен-Закен. Двамата са добри познати от времето, когато Кокала работеше в Израел. Неофициалните преговори трябваше да се извършат на сватбата на Макриев преди два дни. В последния момент обаче босът на израелците финтира "сините" и не се появи на церемонията, съобщава "7 дни спорт".

Добрата новина за Левски е, че Макриев е дал съгласието си да се върне на "Герена". Националът е признал пред Велев, че е съгласен да заиграе в клуба, ако двата отбора се разберат.

"За съжаление преговорите около Макриев ще се проточат. Чакаме г-н Батков да се види с президента на Ашдод и да се разберат помежду си", коментира Велев.

Засега развитие около други трансфери в Левски няма. "Сините" признават, че искат в отбора Александър Александров - Алекс. От Черно море обаче не искат да пуснат капитана си по никакъв начин. Има вариант на "Герена" да си върнат Елин Топузаков и Димитър Телкийски. Засега обаче от клуба не са отправяли оферти към двамата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

deko1991
09.06.2009 11:08

Гонзо ще се върне догодина а ни трябва опитен играч за да води отбора а не само млади

emo_peleto
09.06.2009 10:59

Моето скромно мнение: Димитър Макриев не трябва да се връща в Левски, а да отиде някъде в западна Европа. Ако не се лъжа има интерес към него от няколко италиански и немски отбора. Левски има достатъчно нападатели, визирам Гошко Христов, Иван Цачев, Боян Табаков и разбира се контузеният Гонзо, и Макриев ще е резерва... Топчо и Телкийски също не ни трябват, вече са на години!