Кембридж - Олдършот, спечелен

14:56
Кембридж - Олдършот, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. ноември: 4 познати от 8 мача - 50.0% успеваемост

Залог на деня за 12.11.2013 г.



До този момент Кембридж Юнайтед е със 100-процентов домакински актив (8 победи в 8 мача) и трудно ще допусна грешка точно днес срещу съперник в подобно състояние. Олдършот е предпоследен в таблицата и това изглежда напълно закономерно класиране за него. Гостуващият клуб изпадна, като стартира новата кампания с -10 точки поради сериозните  си финансови затруднения. Беше му наложено трансферно ембарго и той не успя да привлече нито едно ново попълнение. Изборът на състезатели в лагера на гостите е силно ограничен, като всичко играчи с по-добри качества напуснаха клуба. Въпреки всичко това визитиращата селекция не загуби нито едно от последните си три излизания, но днес срещу осезаемо по-класен съперник има малко шансове. Тези обстоятелства придават стойност на коефициента, който точно поради това може да се каже, че в известна степен е надценен.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.80

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

HeatAr29
13.11.2013 10:42

Благодаря!Малко ме е яд,че не играх и Кеймбридж,имайки предвид,че биха с 4 на 0,но все пак съм доволен,че ми излезна прогнозата.

joro_sotirov
13.11.2013 09:24

Браво за Икаса!

Чудесен подбор и нюх, а анализа и аргументите ти бяха добри като ми направи впечатление, че си взел доста неща предвид (имам предвид тези, които евентуално можеха да окажат негативен ефект на прогнозата ти) и резутатът е налице! *thumb_up*

HeatAr29
12.11.2013 21:47

Тъй като и аз се чудя дали няма да се издънят Кеймбридж,мисля да играя Брагантино-Икаса (Бразилия Б).Залогът,който смятам да направя е за двоен шанс в полза на Икаса (1.83 е коефициентът),Гостите се борят за промоция и победата днес е задължителна.Освен това играят срещу отбор,който е на 6 точки от зоната на изпадащите 4 кръга преди края на първенството,тоест оцеляването му е почти сигурно.Икаса играят сравнително слабо като гост,но смятам,че ще са пределно мотивирани,защото една победа ще ги доближи до промоцията в горната дивизия.Освен това в петте изиграни мача между двата отбора досега Икаса е печелила 3 пъти (като домакин) и е завършвала наравно 2 пъти (и двата пъти като гост),тоест Брагантино никога не е печелил.С огледа на обстоятелствата и формата на двата отбора (Брагантино е загубил 4 от последните 5 мача и 7 от последните 10) смятам,че е невъзможно Икаса да загубят,а ми се вижда твърде логично дори да победят (коефициентът за победа е 3.75).С оглед на хубавия коефициент за двоен шанс смятам да се подсигуря.

devic
12.11.2013 18:59

тоя е един от мачовете които в бедната дневна програма хваща окото от пръв поглед. има логика има всичко нужно. аз обаче неведнъж съм си патил. разбрах че да търсим някаква грешка от букмейкъра в коефициента е невъзможно. можеш да си сигурен че те имат причината и няма да е изненада това да е първата загуба на Кеймбридж като домакин,въпреки че започнаха да ги правят фаворити както е нормално.

joro_sotirov
12.11.2013 21:03

Мнение което е много на място и няма как да не го отчетем всички, а виждам, че събира и харесвания! Преди да дам това предложение за днес открих стойност в този коефициент, който сега е 1,72 и също се запитах дали няма уловки като бях наясно, че Кембридж няма как да мачка всичко по пътя си на своя стадион. Основният аргумент, който наложих за себе си мислейки (той не изпъква толкова силно в анализа) е, че Олдършот изпадна и всички очакват той да не бъде в ролята на тотален аутсайдер в по-долния ешелон и имат едно на ум за неко. Имам предвид букита. А тази превантивна мярка може и да не се окаже печеливша за организаторите на залозите, защото Бристъл Сити е само един от многото примери когато тим изпада в долна дивизия и след това дълго време търси правилния път. Коефициентът и бедната програма днес както ти добре си отбелязал задължават този мач да бъде пробван.