Екшън по тъмно с Ботев Пловдив

09:32
Екшън по тъмно с Ботев Пловдив
В екшън по тъмно бесни ултраси на Ботев Пловдив атакуваха футболистите при завръщането след изненадващото 0:1 с Любимец.

Автобусът се появил към 19 ч под тепетата, а треньорският екип слязъл пред хотел "Империал", където има стаи. Отборът и останалите служители продължили към клубния стадион. Успоредно по телефона обаче канарчетата получили предупреждение, че са очаквани от яростни фенове. В отговор от клуба поискали полицейска охрана. Отборът няма как да не се появи на Колежа, защото там играчите паркират автомобилите си.

След слизането на футболистите от автобуса започнала разпра с 30-ина ултраси, от които половината изглеждали пияни. Поне според очевидци е имало прекалено "тесен контакт" между запалянковци и играчи. Имало ритане по кокалчетата на нападател, перване по главата на халф, а трети е бил заплют в лицето. Най-несдържани са били упреците към Абел Анисе и Вандер Виейра. Летели са цинични ругатни, закани за бой. Двете патрулки не са свършили достатъчно работа...

Агитката на Ботев логично настръхна след провала, но много бързо забрави силната игра при 2:1 с Литекс предния кръг...

Станимир Стоилов си е треньор на канарчетата, не е имало разговор за раздяла. Преди две седмици Мъри обяви готовност за оставка, но собственикът на клуба Цветан Василев му гласува доверие и очертаха план за бъдещето. Така ако някой клати стола на Стоилов, това на този етап може да е само агресивна част от агитката.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
12.11.2013 11:16

Истината е , че Ботев се движеше около 3-4-ма играчи , които сега са контузени+ Вандер , който просто в момента не е във форма и просто няма как да печелят с такива "заместници" като разни Педровци , Анисета и други измекяри ... "Канарчетата" трябва да го разберат това , защото изпуснат ли Стоилов , ще се върнат отново в посредствеността !!

DuX4o0
12.11.2013 10:11

Забравиха как Любимец си вкара автогол в 90-та минута преди години за да пусне Ботев в А група...Тази загуба си има обяснение не е като Х-а с Делчев : )