Локомотив Пловдив - Черно море, спечелен

14:33
Локомотив Пловдив - Черно море, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. ноември: 3 познати от 7 мача - 42.85% успеваемост

Залог на деня за 11.11.2013 г.



Мотивацията в лагера на домакинити тук ще бъде на предела, а основните причини за това са две. Ако Локомотив спечели този мач ще излезе на трето място във временото класиране, а след двете поредни поражения (едното домакинско и то без наличие на фенове по трибуните) смърфовете ще изгарят от желание да стъпят отново на победния път и да не развалят доброто впечатление, което оставиха от началото на сезона. Черно море надминава очакванията като представяне до този момент, но сгъстената му програма в последно време ще започне да дава отражение и то точно в срещите извън Варна. Моряците не се справят добре, когато са гости, и днес поне на теория нямат големи шансове да измъкнат каквото и да било от подобен съперник. Крайно интересен е фактът, че в цялата си история Черно море нито веднъж в официален мач не си е тръгвал с точка или три от визита на Локомотив в Пловдив.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.95

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jedadaq
12.11.2013 02:41

"Крайно интересен е фактът, че в цялата си история Черно море нито веднъж в официален мач не си е тръгвал с точка или три от визита на Локомотив в Пловдив."

*smile*

valdes021
11.11.2013 16:56

Успех дано мача да излезе*beer*
И аз съм го играл 1-ца*smile*

alePSG
11.11.2013 16:10

От мен 2/Х или Х/Х без изобщо да ги следя! *tongue*

greenhool
11.11.2013 15:19

Логична 1ца..аз мисля да рискувам с Ххк..