Емил Данчев: Бербатов остава в Юнайтед, никой не иска да се разделя с него

19:35
Емил Данчев: Бербатов остава в Юнайтед, никой не иска да се разделя с него
Българският нападател Димитър Бербатов ще остане и догодина в състава на Манчестър Юнайтед, заяви мениджърът му Емил Данчев при представянето на филма на "Диема" в "В театъра на сбъднатите мечти", съобщава "Дневник".

"Въпреки спекулациите, че може да напусне, искам най-отговорно да заявя, че Митко и през следващия сезон ще играе в Манчестър Юнайтед. Няма никакво желание нито от ръководството, нито от негова страна за раздяла. На него ще се разчита и да се надяваме, че тогава той ще спечели това, което изпусна тази година", заяви Данчев, визирайки пропуснатата възможност Бербатов да спечели Шампионската лига.

Веднага след края на сезона в английските медии тръгнаха спекулации, че Бербатов обмисля бъдещето си на "Олд Трафорд" заради неособено сполучливия първи сезон в тима на английския шампион. Други анализатори пък препоръчаха на мениджъра сър Алекс Фъргюсън да се освободи от българина, защото не се вписвал в схемата на тима.

Във вторник от 20:00 часа "Диема" ще излъчи филм за Бербатов и неговия първи сезон в Юнайтед. В него ще се видят и мненията на множество хора, които са помогнали на нападателя да извърви пътя от юношите на ЦСКА до най-големия английски клуб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cesekarchetooo
10.06.2009 05:48

Когато се изтегля назад, освобождава свободни пространства и това дава възможност на по-бързите от него играчи да се открият на по-чиста позиция. За съжаление нашият треньор е прекалено некадърен, за да използва именно това преимущество на Бербо...
В заключение ще кажа, че Бербатов е много добър футболист, може би най-добрият български футболист за всички времена, и винаги ще го подкрепям. Моментната му форма обаче е трагична. Да се надяваме, че през новия сезон ще подобри играта си значително и да не ставаме свидетели на такива пропуски като срещу Ейре.

cesekarchetooo
10.06.2009 05:47

Другото е, че въобще не пресира. Тук е основният плюс на Тевес. Той се бори за всяка топка и дори да не я печели, той печели симпатиите на "Олд Трафорд". Бербо е муден, не тича, не пресира... Факт е, че това не е негова функция и че основните неща ги прави, но така изглежда абсолютен фигурант и не помага на отбора си. Някъде беше казал, че му пука за отбора. По едно време към средата на сезона и аз мислех така - бележеше често, подаваше, когато трябва. Този Бербо искам да гледам. А не - бавният, муден Бербо, който чака своя миг вече 2 месеца...
Разбира се, той има и много положителни качества. Очевидно новото му амплоа на плеймейкър му харесва. Както споменах по-рано, това понякога го увлича прекалено и той избира да подаде, което в дадени случаи е грешка. Но пък умее да организира играта. С това се справи отлично срещу Ейре, пък и в Юнайтед. Друг негов плюс е, че има страхотен дрибъл. Поне 2-3 човека трябват, за да му се отнеме топката (често чрез нарушения).

cesekarchetooo
10.06.2009 05:45

MeToDueB, харесвам Бербатов още от времето, когато беше в Леверкузен (просто е ЦСКА нямаше как да го харесам...). Не съм нито толкова богат, нито толкова известен. Не разбирам как това би могло да ми попречи да си изразявам мнението и да го критикувам?!
Проблемът при него е, че е на приливи и отливи. Един мач играе, в другия - не. Така е вече доста време и непостоянната му игра е причината повечето хейтъри да го мразят (както и факта, че са говеда).
Сега малко ще оспоря думите ти. Бербатов е всичко друго, но не и бърз. Поне не го показва. И как, за бога, пести енергия? Той е там за да се раздава, или да се пести и да си чеше мъдурите?! Чакал своя миг... понякога чакането продължава седмици, месеци...
Има доста други неща, освен тичането, които дразнят в играта му. Фактът, че бяга от отговорност и предпочита да подава например. Не си мисли, щом САФ го връща назад, това го оправдава да не вкарва. Той носи на гърба си номер 9, а отпред емблемата на Юнайтед/националният герб. Това значи, че той винаги трябва да се стреми да вкарва. Имало е случаи, в които липсата на кураж го карат да избере невъзможния пас пред удара към вратата.

Dororo
09.06.2009 10:14

Митко Бербатов е номер 2 след стоичков за най добрия БГ фудболист.Браво Митко велик си *thumb_up*

MeToDueB
09.06.2009 03:19

Ще видите предстоящия сезон за какъв играч става въпрос (не че не сте го видяли в Тотнъм), може да не сте, но поне Юнайтед го видяха и го взеха.
И все пак питам .. защо го обиждате, че е по-богат от вас, че сте левскари (има и такива, които не го мразят), че е светлинни години пред вас и т.н .. каква е причината .. или може би и трите.

И все пак .. писна ми все едно и също. Той е доказал себе си и е показал, че е добър играч, ще се доказва и още в Юнайтед, ама вие предмониторни "босове" .. хранете, хранете .. ваша си работа. Някакви писаници в форумчетата няма да попречат, нито на заплатата му, нито на здравето му .. така че ..

MeToDueB
09.06.2009 03:18

писал съм го в друга тема и го копвам. Ама вие пак .. няма да разберете, няма да видите .. положително, а виждате само отрицателното. Кофти хора сте .. с 3 мозъчни клетки, две от които ви карат да мразите и да обиждате, а третата .. за да мислите кога да ходите до кенефа. Отрепки сте .. знаете си го *joking* защо трябва да ви го казвам пак .. ама .. че ми е жал, жал ми е за вас, ама не е хубаво да мразите просто .. Господ вижда, чува и някой ден, рано или късно, ще ви накаже .. смейте се сега, ама сте си бълхари. Какво ви е направил Бербатов, че го обиждате ? Човека е тръгнал от 0-та буквално в България всеки футболист тръгва от нулата и е стигнал на толкова високо ниво .. а вие само храните. Може би, заради тия 30 милиона всички очакваха 2-рия Ван Нистелрой, макари да не беше, направи доста за Юнайтед и асистенции и голове, а и в Юнайтед са лакоми и доста често оставаше изолиран.

MeToDueB
09.06.2009 03:12

пак ли има малки бербо-хейтърчета :3 Завиждайте му .. пък дано го стигнете, поне в профилите ви на фифата *joking*

А относно стила на Берба, че чета някакви смешки .. бил бавен и т.н аххахаха

Бербатов може да бяга и много бързо. За сведение си пусни голът срещу Чарлтън от Тотнъм (разви невероятна скорост и друг път го е правил). Просто стила му е такъв .. да бяга леко, да пести енергия и да очаква своя момент, моментът в който ще догони някоя невъзможна топка или ще се пребори за нея. Това е .. стила да изненадва противниковите играчи и на моменти с такива изненади да ги прави смешни, дали с надбягване, дали с финт. Простено ви е да не разбирате от играта на Бербатов .. малко сте го гледали, но аз, като човек, който не е пропускал негов мач от Тотнъм до Юнайтед (може би съм пропускал по 2 на сезон макс) .. знам какво говоря и казвам точно това, което е !

timati
09.06.2009 00:52

Тевес ако се махне,Сър Алекс ще купи някой друг и тогава Мърдата ще търка пейката цял сезон,както правеше Тевес...дано Сър Алекс се осети по-скоро да се избави от този позор,наричан футболист от световна класа *sick* ,да купи някой наистина бодър нападател и Манчо да стане пак силата,която е бил преди грешката Барби

Pandi
08.06.2009 23:49

Бербо е най-добрият играещ български футболист в чужбина,който факт е трудно да се отрече и от най-големите му критици. Аз също не съм негов фен ,но не мога да си кривя душата да говоря неверни неща за него.
Според мен първият му сезон в Ман.Юн. беше много добър и напускането на Тевес и евентуално на Роналдо ще го превърне в ключовият играч за отбора,което ще се оправдае със силна игра и повече голове през новия сезон във всички турнири.
Незабравяйте ,че в момента Бербо е в най-хубавата и зряла футболна възраст,което ще даде свойте плодове през този му втори сезон в Ман.Юн.

Futbulfen
08.06.2009 23:41

ultrablue1914 т'ва е от край време и няма да се промени..тая сган червена няма да разбере и да приеме фактите такива каквито са,Барби си е техен .. Пирин и школата там е лош кошмар *joking* Те обаче обичат да мечтаят и едно да си баят.Онзи ден след мача ни с Ейре се качих от Орлов мост на 306 .. след 5мин път прасетата вътре (сектор "ГеЙ" се беше изсипал там) запяха,че истината била ц(*ка , че ние сме говеда , че ЗАБЕЛЕЖИ те са шампиони ..е поне се посмях.Така че недей да се чудиш като изопачават нещата.. в техен стил е.Ех колко жалко е да си чорбар! Сини шампиони

Futbulfen
08.06.2009 23:36

Митака успя да измести и да изгони Карлос Тевез от състава на Юнайтед..евала Митко чия ли хубава просперираща кариера ще сринеш следващия сезон,колко ли хиляди български сърца ще се лъжат да давата кинти да те гледат с нац.отбор , колко фирми за диадеми ще рекламираш по терените на Англия..?! На Всички тези въпроси ще намерите отговор ако гледате Висшата лига следващия сезон..успех Митко *joking* *sick*

Kalinho
08.06.2009 23:31

да ви кажа ли цялата истина за Барби, чистачката е напуснала и няма кой да търка скамейката и Барби ще трябва да се нагърби с тази важна задача, дано успее поне сега с новия пост да се поизпоти че цял сезон нещо не се движи и е на път да се вдърви хептен от лиспа на движение дори когато гледа мача от близо (играе според някой)

LEO_74
08.06.2009 23:02

Съжалявам че ще го кажа , но Бербатов е много прецакан "тип"!!!

ultrablue1914
08.06.2009 22:24

ЦИТАТ:"Във вторник от 20:00 часа "Диема" ще излъчи филм за Бербатов и неговия първи сезон в Юнайтед. В него ще се видят и мненията на множество хора, които са помогнали на нападателя да извърви пътя от юношите на ЦСКА до най-големия английски клуб."КРАЙ НА ЦИТАТА!- Е откога пък го броят за техен юноша *wonder* Може да им се иска,но факта,че е от БЛАГОЕВГРАДСКАТА ШКОЛА е всеизвестен! А спрете се малко де!

bigred81
08.06.2009 22:07

Стои4ков се изразява правилно а Пената вика6е БАРБУКОВ но едва ли то4но това има някво зна4ение нека пожелаем успех на Бербатов през следващия сезон и с една добра игра да накара вси4ки долни вестници като ,, Sun,, и разни други смшници които го плюеха през целия сезон (а статистиката говоре6е савсем друго) да се срамуват от това което са казали и писали за него

angel_hi
08.06.2009 22:01

Звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов ще даде ексклузивно интервю за bTV утре на живо от 20.00 часа.

И естествено че остава в Манчо и др сезон е негов а за националният голяма работа

lozan_kr
08.06.2009 21:56

и не ми уголемявай Ц - то щото и СтоиЧков -БарЦелона! Ясно?

lozan_kr
08.06.2009 21:53

от онзи ден по тихо не може и да бъде срам за барбутов - така го викаше пената ако помните срам за мъри и наско - докато са в националния нема световно

Jayfrog
08.06.2009 21:50

Давай Бербо с теб сме *smile* Лозан_кр като се пенЦионира...По-добре тихо *wink*

lozan_kr
08.06.2009 21:34

Бербатов да си иде в цска! там му е мястото!

Tearstained
08.06.2009 21:33

Естествено,че Бербатов няма да напусне Юнайтед.Следващия сезон цялата схема на игра на отбора ще се върти около него.Помнете ми думата,Бербо ще направи впечатляващ сезон !