Берба не си говорил със съотборниците

19:58
Берба не си говорил със съотборниците
Димитър Бербатов говорил със съотборниците си на терена само с "езика на тялото", твърди британският в. "Мирър", който анализира представянето на звездата на " Фулъм" при 0:4 като гост на "Ливърпул".

Критиките към българския нападател стават все по-свирепи, а положението на отбора му - по-тежко. Лондончани имат 10 точки от 11 кръга.
"Бербатов никога не прави усилие - пише "Мирър". - При третия гол на "Ливърпул" той гледаше как Джерард го премина с лекота, а после дойде пас към Суарес и - 3:0. Българинът изглеждаше незаинтересован. Пълен контраст с Луис Суарес, който е навсякъде и не спира да се бори за каузата на своите.

Бербатов е и капитан - решение, за което треньорът Мартин Йол трябва да понесе критики. Защото това не е лидерът, който бихте искали да имате в труден момент на терена.

Бербатов не говореше на терена със съотборниците си. Правеше го само с "езика на тялото". А това при него означава едно непрестанно мънкане. И Бербатов, и Йол са достатъчно интелигентни хора и разбират, че времето им във "Фулъм" изтича."
През паузата за национални отбори шефът на клуба Шахид Хан е поискал среща с Йол, който вероятно ще бъде уволнен. Не е изключено при такова развитие Бербатов да поиска трансфер още през януари. Той избра "Фулъм" именно заради Йол миналото лято.
В студиото на най-гледаното футболно предаване в Англия - "Мач на деня", Майкъл Оуен се пошегува с Берба. При повторение на ситуация, в която Джерард прекарва топката през краката на българина, Оуен каза: "Така му се пада на Дими! Правеше го често с всички нас на тренировките в "Манчестър Юнайтед"."


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SGERRARD
25.11.2013 14:50

Божинов къде играеше сега ? В София някъде *smile* То и Бербо го виждам там лятото,като стане още по-смотан и бавен и мързелив *smile* Поне отбора ще му пасне перфектно *lol*

ryangiggs1000
11.11.2013 21:58

Съра е виновен,че не държа "голмайстор" с 0 важни гола в живота си.

ZMIQ
11.11.2013 17:25

Има право Бербатов да прави на терена каквото си иска.Голмайстор на първенството стана,но смешния Сър не го пуска на финала срещу Барса.Махна се,отиде във Фулъм и там стана голмайстор.Това е да си класен футболист.Тъпаците от Фулъм могат само да се учат от Бербатов.Проблема е,че сте смешници и няма да го разберете това.Жалките манафи испуснаха класен футболист,това е истината.

toni23
11.11.2013 11:53

бербатов е бавен идиот който седи само в засада

NoDiggity
11.11.2013 09:30

Прекалено много си повярва в тоя Фулъм! Мисли си, че целия отбор трябва да играе за него щото виждаш ли идва от отбор като Юнайтед и е кой съм аз! А точно обратното трябва да е! Вместо да ги надъхва и да помага на другите в отбора, след като се предполага, че е бил лидер на Олд Трафорд, той е съвсем друг...Така като гледам Фулъм нищо чудно да изпаднат, та поне ще спрат да ни занимават с него по Диема и ще гледаме по-интересните мачове!

NoDiggity
11.11.2013 11:56

Еми той Йол си го тачи нормално. Той го привлече в Тотнъм преди и Бербатов в Тотнъм наистина играеше феноменално. Може би защото тогава в Англия нямаше подобен тип нападатели и трудно свикваха защитниците с него. СЛед като му научиха триковете всичко приключи. Не е лош играч, просто стилът му въобще не е за отбор от Англия! Италия щеше да му пасне перфектно, ама нали е пич и избра да стои при гранда Фулъм.. :Д

golemiq_geshan
11.11.2013 10:41

За всичко това е виновен тъпия Йол ... Аз пък никога не съм бил голям фен на Бербатов , защото не е от стила на футболисти , които харесвам доста мудни , но пък винаги съм му се радвал на успехите и головете и проблясъците му като БЪЛГАРИН , все пак той вече стигна дъното и за всичко е виновен тъпия Йол , който от доста време внушава на медиите и на играчите , че Бербатов е някакъв супер гений , че всичко трябва да се върти около него , че той никога за нищо не е виновен и беше само въпрос на време тази ситуация да дойде на дневен ред ..

Bundesligarcho
11.11.2013 07:54

Някои футболисти се скъсвaт нa тренировки дa ВЛЯЗAТ в ГРУПAТA зa мaчa,a Митко го мързи дa говори с отборa си по време нa игрa.

suarezzzzz
11.11.2013 07:44

Тоя никога не съм го харесвал , още от миналия сезон един мач срещу Ливърпул (4:0) го видях че изобщо не му пукаше какво става на терена , пълен олигофрен , не знам защо гледаме всяка седмица неговия мързел и умрелия му отбор обаче барби да се маха от Англия !

MeToDueB
11.11.2013 07:35

като цяло и отбора е доста слаб в момента, за това и неговата форма спадна, но и аз съм на мнение, че не е същия Бербатов .. а съм му голян фен. Откакто е в Англия го следях и почти не пропусках мачове, в които той участва, през този сезон гледах няколко, но в интерес на истината спрях .. нещо нямам нерви да гледам и него и Фулъм, а това не се беше случвало до сега .. Бербатов загуби качества в този отбор, загуби желание и интерес да се бори и да иска нещо ... но сам си го избра.

ForBiDDeNMaN
11.11.2013 00:58

Щом феновете на скромен отбор като Фулъм го критикуват...дано сам си направи изводите.Реши,че е много голям и се изисква само да е на терена и всичко ще се нарежда.. е да, ама не.От един от най-блестящите ни футболисти се превърна в голямо разочарование

Salient
10.11.2013 23:27

Вижда се, че Бербатов няма желание за игра. Представянето му е трагично, правил ли е въобще лятна подготовка. Както го е подкарал, другия сезон го виждам в МЛС, там ще може да си се разхожда и ще му плащат за това.

MiTaKa_D
10.11.2013 23:01

Макар, че съм му се възхищавал и не съм пропускал мач като играеше в Тотнъм и Ман.Юн, но сега стана за пълен резил, ако беше поне малко амбициозен щеше да отиде да играе в Ювентус и да гони високи цели, ама го мързи да гледа.

monte_carlo
10.11.2013 22:26

Бербатов от доста време показва някакво голямо самочувствие спрямо съотборници,а и дори спрямо нас като народ, тъй като пренебрегна и националния отбор. За мене той си е пълен клоун, парите му дойдоха в повечко и се помисли за велик, но нека да погледне Меси, който има доста повечко пари от него, а за футболни качества да не говорим и никога не е показвал пренебрежение към никого. Да не мислите,че и него го обичат всички, но той както и много други доста по-добри футболисти от нашия палячо не обръщат гръб на националния си отбор.

chelsea_fannn
10.11.2013 22:27

Винаги съм бил на това мнение за Бербатов,,,

generiks
10.11.2013 21:50

По-добре ще направи ако напусне клуба преди да е станал още по-голям резил.

TS26
10.11.2013 21:15

Много надменен стана и той!