Мъри: Радвам се, че спечелих наградата с два различни отбора

18:23
Мъри: Радвам се, че спечелих наградата с два различни отбора
Наставникът на Литекс и националния отбор Станимир Стоилов заяви, че е радостен, че е спечелил наградата за най-добър треньор с два различни отбора. Това бе трета награда за наставника след двете спечелени такива с отбора на Левски.

"Радостното за мен е, че с два различни клуба бях оценен за работата ми. Благодаря на футболистите и на организаторите. Въпреки това, задълженията на треньорите са доста по-сериозни. Трябва да развиваме основно футбола в България. Според мен няма условия. Има два – три клуба, чиито президенти и собственици полагат неимоверни усилия за изграждането на терени и бази. Положението е доста окаяно, но трябва да се тръгне от някъде и постепенно да развиваме играчите. Разбира се, без държавна помощ до никъде няма да стигнем", коментира Стоилов.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivoarsenal
09.06.2009 10:19

Много се извинявам ,че ще кажа точно това което мисля за треньора Станимир Стоилов.
Господа журналисти Вие сте виновниците този некадърник да беде изкуственно направен треньор.Извининете много но с това което разполагаше този некадърник в Литекс ако беше наистина треньор той би трябвало да завърши на първо място в А група поне с три точки пред вторият отбир.А той какво направи вижте само на кое място е литекс.Не мога да разбера какви са критериите за определяне на треньор на годината??????
Какво направи в националният отбир за да е на това място?????
Вика някакви пенсионери които нямат място дори като резерви никъде по СВЕТА Илиян Стоянов ама кой му е казъл че е футболист не знам.Покрай него всеки един средностатически нападател може да си мине като на парад.Захари Сираковда не говорим.Само един човек доказа че който си го може си то може и това е Радостин Кишишев който доказа защо е играл във Висшата лига.Та въпроса ми към всички е как може такъв неудачник ние да го правим треньор на годината???????