Ювентус - Наполи, спечелен

16:13
Ювентус - Наполи, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. ноември: 2 познати от 6 мача - 33.3% успеваемост

Залог на деня за 10.11.2013 г.



И двата тима имаха мачове в Шампионската лига през изминалата седмица, като точно те се оказаха показатели за моментната класата и на Ювентус и на Наполи. Играчите на старата госпожа надиграха отбор като Реал Мадрид на своя стадион и само чудесните намеси на Касияс и геният на Бейл и Роналдо ги лиши от заслужена победа. Наполи също взе три точки на своя стадион, но надделя над Олимпик Марсилия като вложи доста усилия,за да достигне до крайното 3:2. Гостите от Неапол и черно-белите до момента са с еднакъв точков актив в първенството, но бесзпорно по-добрият тим от двата е този на Ювентус и в прекият сблъсък помежду им това следва даде отражение.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.67

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

viking25
10.11.2013 20:55

сапунения мехур Рома се пука постепенно, Наполи шампион