Камбуров: Тази награда е за целия отбор

18:17
Камбуров: Тази награда е за целия отбор
Нападателят на Локомотив София Мартин Камбуров заяви, че наградата, която получи е признание за целия отбор на "железничарите". Голмайсторът получи поредното си признание, като получи приза "Футболист на футболистите" в анкетата на Асоциацията на българските футболисти в която гласуват всички играчи от "А" и двете "Б" групи.

"Искам да благодаря на всички, които са гласували за мен. Тази награда е признание не само за мен, а и за целия отбор. За съжаление тя не може да замени участието ни в евротурнирите. Моите 17 гола до тук не успяха да помогнат на Локомотив. Жалко е, но животът продължава и трябва да гледаме напред", сподели Камбуров.
Таранът на "червено-черните" призна, че поне до зимата остава в квартал "Надежда".

"Говорих с г-н Гигов поне до зимата ще остана в Локомотив. Надявам се да успеем да постигнем през следващия сезон това, което през този не успяхме. Въпреки, че ще бъде много трудно, тъй като ще бъдат доста изравнени силите и поне 6-7 отбора ще се борят за Лига Европа", добави асът на "железничарите".

Голаджията, който бе пренебрегнат за пореден път от селекционера на представителния ни отбор Станимир Стоилов не пожела да коментира тази тема, като бе видимо обиден.

"Нека да не коментираме темата за националния отбор", завърши Камбуров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация