Канаваро гони в рекорд на Паоло Малдини

19:12
Канаваро гони в рекорд на Паоло Малдини
Капитанът на световния шампион Италия и защитник на Ювентус Фабио Канаваро иска да подобри рекорда на Паоло Малдини по брой срещи с фланелката на "Скуадра адзура". Бившият бранител на Милан е записал 126 участия за националния си тим, който е съперник на България в квалификационна група "8" за Мандиал 2010 в ЮАР.

"Досега не съм мислил за това, но все пак до рекорда на Малдини ми остават само два мача и не мога да пренебрегна този факт. Малдини е невероятен футболист. Жалко, че в неговия прощален мач малко група фенове устроиха протест. Тези привърженици би трябвало да се срамуват от себе си. Участието в Купата на Конфедерациите ще е нов опит за Италия, защото досега не сме участвали. Нека видим и какви резултати ще постигнем в ЮАР. Но със сигурност няма да е трагедия, ако не спечелим трофея", заяви Канаваро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

deko1991
08.06.2009 23:13

Канаваро е предател него го интересуват само парите за това утиде в реал а не остана в Юве като Дел Пиеро Недвед Буфон и Трезеге!

red_manutd_7
08.06.2009 21:01

Канаваро, Канаварооо ... къде се изгуби тоя човек? 2006 само спечели награда за най-добър защитник на света и после ... издуха супата.От Реал Мадрид се връща в Юве ... Малдини това не би го направил, но все пак ще го задмине.

zhivkot
08.06.2009 19:23

Канаваро рекорда може да си го гони колкото иска, но никога няма да стигне величието на Малдини. Канаваро е фурнаджийска лопата, Малдини едва ли би напуснал Милан, ако те бяха отпаднали в Серия Б.