Хубчев: Мачът нямаше толкова футболни достойнства

18:38
Хубчев: Мачът нямаше толкова футболни достойнства
Мнения на двамата старши треньори след победата на Берое с 1:0 над Левски в Стара Загора в срещата от 17-ия кръг на "А" група:

Петър Хубчев (Берое): "Емоцията е голяма. За разлика от предишния ни мач, борбата беше повече и нямаше толкова футболни достойнства. За нас ни беше ясно, че трудно ще надиграем Левски, както Локомотив Пловдив в предишния кръг. Хубаво е, че отново показахме, че можем да печелим футболните битки. Не мислим за първата седмица. Важното е всеки мач да играем добре и да търсим точки. Днес имаме повод да се радваме и да бъдем горди, но сме стъпили здраво на земята."

Антони Здравков (Левски):
"Допуснахме една-единствена грешка в защита през целия мач. Дали има дузпа, или не, не знам. Не искам и да я коментирам. Имахме по-чисти положения от Берое. В атака пропиляхме ситуациите, при които можеше да отбележим гол. Затова и не успяхме да вземем нищо от този мач. Все пак съм доволен от отбора. От 20 дни работим нещо ново. Има дух. И днес футболистите не се отказаха и търсиха победа до последно. Това е крачка напред в сравнение с преди."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация