Волфсбург - Дортмунд, загубен

14:00
Волфсбург - Дортмунд, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. ноември: 2 познати от 5 мача - 40% успеваемост

Залог на деня за 09.11.2013 г.



След като Борусия Дортмунд загуби доста злощастно домакинския си мач в Шампионската лига срещу Арсенал преди няколко дни, то днес мотивацията й вероятно ще бъде поне с няколко пункта по-висока. Класата и атакуващите възможности на гостите едва ли могат да бъдат оспорени от някого и точно те правят така, че тимът може да бъде спрян само от няколко съперници в Бундеслига и то когато дортмундци не дадат най-доброто от себе си или съхраняват сили за предстоящ мач от клубните турнири. Волфсбург се представя колебливо, а през настоящата кампания домакинската му статистика изглежда сравнително добра, но трябва да се отбележим, че до момента той не е домакинствал на никой от водещите отбори. Днешните домакини няма да могат да разчитат на бразилския маестро в средата на терена Диего, а така тяхна креативност и възможност да отговорят на атакуващото предизвикателство, което ще им поднесат гостите, драстично намаляват. Борусия е показала, че след колебание моментално се връща на познатото равнище и тук днес заслужава подкрепа, която не е лишена от аргументи.

Прогноза: 2; Коефициент: 1.75

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

HeatAr29
10.11.2013 00:17

Вижте,прогнозата донякъде е и въпрос на субективна преценка,вярно е,че уж всеки се стреми да гледа обективно на нещата,но гледните точки се различават.Типстърът така ги е видял и затова е дал такава прогноза.Затова е много важно човек да има собствено мнение и да не разчита само на някакви прогнози.За съжаление в последния един месец успеваемостта не е толкова добра,колкото беше преди това,но това е положението.Всичко това го казвам,защото смятам,че всякакви обиди и нападки са излишни-изразявайте мнение под прогнозите и коментирайте,за да може взаимно да си помагаме и да се види колко човека подкрепят дадена прогноза и колко не.Винаги е хубаво да се чуе и още някое мнение по даден мач.

kalin.iliev3
09.11.2013 18:28

Господин Сотиров вземете няй накрая да подбирате мачовете добре, поне прогнозите да се доближават до крайния изход , просто няма как да се играе този мач по това което се обосновали за него , нищо общо с реалността.

valdes021
09.11.2013 22:41

Ти какво искаш,всеки мач да му излиза ли? Никой не те кара да му следиш прогнозите и да залагаш.

viking25
09.11.2013 21:30

Айде да не му адвокатстваш на тоя некадърник, напоследък на 3 прогнози познава 1, което е твърде малко за "професионален типстър"!

valdes021
09.11.2013 19:57

Никой не те кара да играеш прогнозите,които дава*smile*

HeatAr29
09.11.2013 16:13

Аз също мисля,че е твърде вероятно Дортмунд да не победи,единственото равенство на отбора дойде точно след издънката в Наполи,а и миналият сезон Волфсбург се представи доста добре срещу Дортмунд измъквайки 4 точки от 2-та мача.Много по-удачно би било да се търсят голове,тъй като последните няколко мача между тези съперници са доста резултатни.

viking25
09.11.2013 15:09

1Х, след мач от евротурнири, Дортмунд показва колебание, сега гостува на супер-домакин, с или без Диего, Волфсбург няма да загуби