Попето с решаваща асистенция, Кубан се спаси от загуба в края

21:23
Попето с решаваща асистенция, Кубан се спаси от загуба в края
Капитанът на българския национален отбор Ивелин Попов спаси Кубан Краснодар от поражение в мача със Суонси Сити (Уелс) в група А на турнира Лига Европа. Попов подаде на Ибрахима Балде в 92-ата минута и осигури крайното 1:1, след като Уилфрид Бони откри резултата за уелсците още в 9-ата минута. Полузащитникът на домакините Алешандре Луис Реаме-Шандан получи червен картон в 71-ата минута, но въпреки това те успяха да спечелят.

Точката обаче не променя съдбата на Кубан и най-вероятно жълто-зелените ще отпаднат от турнира, тъй като точката е едва 2-а за тях в 4 мача и те остават на последно място. Суонси пък има вече 8 и при поражение на Санкт Гален днес ще се класира предсрочно за следващия етап.

Ивелин Попов игра цял мач, показа сериозна активност, а асистенцията му беше украшение на всички усилия. Той подаде ефектно и изненадващо от свободен удар, като вложи доста сила.
Ибрахима Балде обаче не беше изненадан от това и вкара топката във вратата.

Другият руски отбор, който игра по-рано днес- Рубин (Казан), се наложи с 1:0 у дома над Уигън (Англия). Олег Кузмин в 22-ата минута вкара победното попадение за Рубин, който има 10 точки на върха в група D. Уигън е 2-и с 5 точки.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
07.11.2013 22:32

Е тва е лошото на българските журналисти , че са разделят на крайни - много добри и много лоши , без да съумяват да покажат и пресъздадат обективно нещата ... Попов бе оставян многократно в страхотни позиции в този мач , а той ги пропиляваше с лекота и цял мач бе длъжник за отбора си , но накрая излиза герой според тази тема .... Аз също много харесвам Попето и знам , че е двигателя на Кубан , но старайте се да не бъдете толкова пристрастни , както коментатора на Лудогорец , който изкара извънземен гола на Златински при победата в Одеса

darko13
07.11.2013 22:13

ехх само те ме дънят за 120 лева, но здраве да е поне Попето е имал ключова роля за гола *smile* :Д

vikatmitotti
07.11.2013 22:21

ЛЕ е най трудният турнир за прогнозиране.

paradise11
07.11.2013 22:04

И да добавя в темата пише Суонси Сити,а има името наш фен страницата е Суонзи . Раздвоен съм.

paradise11
07.11.2013 22:02

Абсолютно нелеп резултат Суонси,може да ги разгроми и с третият си състав,а сега правят равен.Интересно .*smile*