Сендерос: Оставам в Милан...ако ме искат!

18:45
Сендерос: Оставам в Милан...ако ме искат!
Швейцарският защитник Филип Сендерос заяви, че желае и през следващия сезон да играе в Милан. Футболистът е собственост на Арсенал и през миналия сезон игра под наем в италианския гранд.

Сезонът на Сендерос не беше особено успешен, след като той игра в едва 14 мача на Милан от Серия "А". Въпреки това швейцарецът е убеден, че се чувства много по-добре в Калчото.

"Чакаме новините за бъдещето ми. Засега всичко зависи от Арсенал. Ако зависи от мен, бих останал в Милан, тъй като в лагера на "топчиите" няма място за мен", сподели играчът.

"Знам, че няколко английски клуба се интересуват от мен, но в момента само чакам. Мисля, че от Арсенал няма да ме задържат. Имал съм добри и лоши моменти в този клуб. Проблемът е, че те нямаха достатъчно търпение към мен", допълни Сендерос.

"Сезонът за мен в Милан не беше неуспешен. Просто тук има сериозна конкуренция за титулярното място и е нормално в някой мачове да оставаш на резервната скамейка. Това обаче не ми попречи да стана част от колектива", каза още бранителят.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация