ЦСКА иска среща за феърплей

10:13
ЦСКА иска среща за феърплей
Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров призна вчера, че клубът обмисля да свика среща между водещите клубове за феърплея. "На нея трябва да се разберем какво правим и дали българският футбол ще се развива по европейски, нормален начин, или ще си останем на дъното. Тогава само ще се печелят титли, които някой ще си ги държи над леглото да им се радва", каза ръководителят на армейците, цитиран от "Меридиан мач".

Той обяви и, че клуба го тъпчат, защото няма лоби. "Питах ръководителите на комисии защо ЦСКА е трън в очите, а те ми казаха направо "Нямате лоби". Такова имат всички водещи клубове, а нас не ни броят за живи. Не ми се влиза в играта с лобито. То се осигурява чрез финанси, влияние или страх. Ние може и да сме наивни, но искаме нещата да стават по нормалния европейски начин в целия български футбол", добави той. Тодоров се върна и към скандалите от мача с Черно море.

"Имахме информация какво ще стане, споделихме я в медиите и така и стана. Не можем да докажем нищо, защото това е информация на ухо, ние не боравим със СРС-та. С подобни удари се цели да се спре устрема на ЦСКА. Може да има атаки и в бъдеще, но се надявам да не бъдат толкова нагли заради шума, който се вдигна след мача с Берое", завърши изпълнителният директор на ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация