Алегри: Ел Шаарави и Де Шильо ни липсват

10:10
Алегри: Ел Шаарави и Де Шильо ни липсват
Отборът на Милан ще играе по-ефективно, след като се възстановят основни играчи като Стефан Ел Шаарави и Матия де Шильо, заяви треньорът на росонерите Масимилиано Алегри след поражението от Барселона (1:3).

Каталунците благодарение на този успех си гарантираха място в плейофите на Шампионската лига. "Разочарован съм от крайния резултат, но ние не играхме лошо. През първото полувреме никак не ни се удаваше да преминаваме на контраатаки в нужния момент. Основно това ставаше заради неточни пасове, но след почивката заиграхме по-добре. Не се съмнявам, че играта на нашия отбор ще стане по-ефективна и ще започнем да постигаме добри резултати, след като се възстановят важни футболисти като Стефан Ел Шаарави и Матия де Шильо", каза Алегри.

Относно това, защо Балотели остана на скамейката, специалистът обясни, че наскоро "Супер Марио" е имал травма и все още не е набрал необходимата форма, затова е пуснал Кака и Робиньо, които са се представили отлично в първата среща в Милано. Ломбардският тим е втори в група Н с 5 точки по-малко от Барселона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари