Стоев: Знаем, че ни предстои тежък мач

18:22
Стоев: Знаем, че ни предстои тежък мач
"Имахме късмет до сега, но не сме печелили мачовете си само заради това. Мисля, че утре може пак да имаме късмет, дано да имаме късмет, но моето мнение е, че вече доказахме в Европа, че не всичко е до късмет. Имаме вече нужното самочувствие", заяви преди мача с Черноморец Одеса наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев.

"Предстои ни сериозен мач, срещу солиден противник. Тимът им стоеше доста добре на терена в предишния ни двубой", сподели още Стоев. "Знаем каква е стойността на мача, но аз съм сигурен, че двубоят е важен и за тях. Ние ще дадем всичко от себе си след утрешния мач да се класираме за следващата фаза в турнира", добави наставникът на шампионите.

Запитан за проблемите с контузените играчи в тима на Лудогорец, Стоев отговори: "Контузените са си контузени, нямаме какво да направим в момента. Някои от тях може и да играят утре. Вече съм казвал няколко пъти, че ние имаме широк състав, с доста конкуренция на отделните постове, така че не се притеснявам за това. Под въпрос са Барт, Кайсара и Златински. Имаме още двама, които не искам да ги казвам. Имаме още един ден, дано да се справим. Разчитам на лекарския ни щаб".

"Ние имаме три точки повече в актива си от преди миналия мач. Ние няма с какво да се изненадаме, познаваме се с украинския тим. Относно времето, когато един терен е тежък, по-техничните отбори като нас имат проблеми, но ние не се притесняваме от времето. Можем да се представим добре", завърши Стоев преди мача с украинците от турнира за Лига Европа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация