Радуканов: Надявам се тази победа да ни донесе спокойствие

17:51
Радуканов: Надявам се тази победа да ни донесе спокойствие
Мнения на двамата старши треньори след победата на Славия с 2:1 над Локомотив София като гост в първи мач от осминафиналите в турнира за купата на България по футбол:

Стефан Генов (Локомотив София): "Мачът тръгна добре за нас. Поведохме и тотално надиграхме Славия през първото полувреме първото. Имахме шансове, но не успяхме да удвоим преднината си. През втората част проспахме две ситуации и ни вкараха два гола. Допуснахме лек изравнителен гол от статично положение. Петима души оставиха непокрит човек на задната греда и той вкара. Това попадение малко ни разстрои и разконцентрира. На Славия пък им дойде самочувствието. За съжаление имахме кадрови проблеми и нямах много възможности да прекроя нещата в средата на терена. Дано контузените се възстановят бързо, за да получа повече опции за състава. Имахме възможност да решим всичко още тук, но не се получи. Все пак има и втори мач, ще се опитаме да наваксаме загубеното в него."

Милен Радуканов (Славия):
"Радвам се за този победа, но предстои още един мач. Направихме слабо първо полувреме, не започнахме добре мача. Радвам се, че след почивката заиграхме по-добре и успяхме да обърнем мача. Определено има напрежение и страх да играем от негативните резултати. Добре е, че през второто полувреме се отпуснахме и заиграхме футбол. Надявам се тази победа да ни донесе спокойствие и увереност, че можем да играем. Печелил съм тази купа като футболисти и като треньор. Надявам се и с отбора на Славия да изпитам отново това щастие."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация