Стефанов: След почивката показахме играта, която искаме

17:19
Стефанов: След почивката показахме играта, която искаме
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че е доволен от представянето на отбора само през второто полувреме при победата над Локомотив София като гост с 2:1 в първи мач от осминафиналите в турнира за купата на България по футбол. Белите наваксаха гол пасив и с две попадения след почивката стигнаха до успеха.

"Доволен съм от играта през второто полувреме. През първата част момчетата тотално ме разочароваха. След почивката показахме тази игра, която искаме да виждаме. Все още нищо не е решено. След мача на "Овча Купел" ще преценим какви са целите ни в този турнир. Има още много неща, които трябва да подобряваме. С всяка победа самочувствието ще се връща. Има още един мач", каза Стефанов.

Спортно-техническият директор на Локомотив София Кристиан Добрев смята, че отборът е способен на обрат в реванша на 15 ноември.

"Сами сме си виновни. През първото полувреме играхме агресивно и със самочувствие, създадохме доста положения. Поведохме, но вместо да вкараме втори гол, се върнахме в защита. Славия напипа по-верният ритъм на игра през втората част. Нищо не е загубено. Има втори мач. В реванша ще се хвърлим още от първата минута да атакуваме, защото ни трябва повече от един гол", каза Добрев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация