Барселона - Милан, загубен

11:37
Барселона - Милан, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. ноември: 2 познати от 4 мача - 50% успеваемост

Залог на деня за 06.11.2013 г.



Тук наличният коефициент позволява подобен консервативен подход, а и обстоятелства подсказват, че едва ли ще станем свидетели на крайно резултатна развръзка. Последните два мача на Барса в този турнир приключиха с опцията за под 2,5 гола, а Милан от пет изиграни срещи в настоящата надпревара само веднъж завърши с опцията за над 2,5 гола, като головете бяха точно три (в домакинството на ПСВ Айндховен, спечелено с 3:0). Барселона започва все повече да се отдалечава от стила тики-така, а линията което треньорът Мартино поддържа е свързана с желанието му да заздрави играта в защита преди всичко, а в атака да се разчита на индивидуалните качества на редицата звезди. Милан е в ролята на аутсайдер в този двубой и почти сигурно ще се облегне на компактното пакетно придвижване и сигурна игра в защита. Всички надежди за италианците, че ще откраднат нещо от този мач започват с концепцията да бъдат стабилни в защита и да не допуснат ранен гол. Така става ясно, че головете тук едва ли ще бъде прекалено много.

Прогноза: Под 3.5 гола; Коефициент: 1.75

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

eelche
06.11.2013 20:37

Сотире, още ли даваш прогнози по 1,50 да дигаш рейтинг ?

HeatAr29
06.11.2013 14:18

Някой да има мнение за Зенит-Порто?Мисля да го играя двоен шанс за Порто,тъй като ми се струва доста невероятно да допуснат 3 поредни загуби,а дори мисля,че ще бият тази вечер,защото иначе доста трудно ще се класират за следващата фаза.Освен това Зенит имат гостуване на Спартак Москва през уикенда и не знам дали това също няма да повлияе на представянето им.

devic
06.11.2013 18:54

времето в петербург е 4-5 градуса с дъжд. това за мен автоматично изключва 2ката. за мое щастие тоя път взех от рано под 2.5 на 1.75 и сега ми изглежда още по-сигурно. колкото до прогнозата на сотиров, мисля че е правил някакъв напън само за да изглежда реалистична. кога за последно барселона игра с мисъл да бъдат сигурни в защита и после за вкарването на голове. те си постигат желания ефект и с техния стил, и това не винаги включва "индивидуалните качества" както е написано. нерядко са печелили и с фалшивата деветка и с половината резерви

PraschoChorbata
06.11.2013 14:59

Шанса Зенит да ги праснат е доста голям, по-добре пропусни този мач, не си заслужава коефициента.

greenhool
06.11.2013 14:44

Мисля,че времето в Русия ще окаже влияние на мача..хикс от мен*wink*