Нефтохимик и Мастер правят учебна игра утре

18:47
Нефтохимик и Мастер правят учебна игра утре
Отборът на Нефтохимик ще изиграе учебна игра с лидера в трета дивизия на Югоизток - Мастер Бургас. За това се договориха двамата старши треньори на отборите Атанас Атанасов и Ангел Стойков.

Мачът е насрочен за утре, сряда от 14.30 часа на базата на Мастер в Българово заради отличното състояние на игрището. Очаква се в учебната игра двамата треньори да изпробват различни тактически варианти, които да им послужат в предстоящите срещи. В учебната игра старши треньорът на Нефтохимик може да използва някои от юношите на клуба, за да се запознае по-отблизо с качествата на талантите от Академията в игрова обстановка.

Още на първата си пресконференция старши треньорът на Нефтохимик Атанас Атанасов обяви, че ще интегрира няколко от младите футболисти на нафтата в първия отбор, като ще обръща и сериозно внимание за развитието на младите таланти в клуба. Като първи избор в този списък засега се очертава Георги Енчев, ако не се брои Михаел Орачев, който е част от мъжкия отбор след пристигането си от старшата възраст на Черноморец през лятото.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация