Ювентус - Реал Мадрид, спечелен

14:46
Ювентус - Реал Мадрид, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. ноември: 1 познати от 3 мача - 33.3% успеваемост

Залог на деня за 05.11.2013 г.



Реал Мадрид като класа категорично превъзхожда своя съперник и след като има пълен актив до този момент днес една нова точка вероятно напълно ще го задоволи. Наличието на италиански треньор, който ще се чувства в свои води тук, също ще бъде един от козовете на Белия балет. Ювентус по-често играе без типични бекове, а по-скоро с халф-бекове тип крила и днес когато най-голямото напрежение ще идва точно от фланговете, предвид наличието на Бейл и Роналдо там, едва ли Старата госпожа ще се чувства много комфортно. Липсата на Киелини също ще окаже влияние, а с наличните изпълните играта на Реал Мадрид на контри ще бъде доста лесна и вероятно ефективна. Ювентус ще преследва трите точки в стремежа си да гони второто място в групата, но в хода на срещата може да се наложи да се задоволи и с една точка, а предвид моментното състояние на двата отбора тук домакинската победа изглежда най-малко вероятна. Когато шансът Реал Мадрид да не загуби даде мач е оценен толкова високо, то опитът изглежда задължителен.

Прогноза: Х2; Коефициент: 1.60

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dimitar.mitev.16
05.11.2013 21:45

Балерините ако знаят какво ги чака тая вечер няма да смеят да излязат на терена....*lol*

vrajev
05.11.2013 15:53

тука успеваемоста на редактора ше стане 25% *smile*