Пеле: Разбирам решението на Диего Коща да избере Испания

11:13
Пеле: Разбирам решението на Диего Коща да избере Испания
Краля на футбола Пеле прояви разбиране към решението на нападателя на Атлетико Мадрид - Диего Коща за избора му да играе за световния шампион Испания вместо за родината си Бразилия.

"Трябва да уважим решението му. Той обясни, че никой от бразилския национален отбор не го е потърсил досега. Диего е смел и аз разбирам решението му. В Бразилия нямаше да бъде титуляр, а поредният играч", каза Пеле на уебсайта Лансе.

Диего Коща, който прави много силен сезон за Атлетико, играе в Испания от 19-годишна възраст. Миналата седмица той уведоми Бразилската футболна конфедерация, че избира да играе за страната световен шампион Испания.

Коща игра в две контролни срещи за Бразилия тази година, но не е участвал в официален мач, което му дава право да избере Испания според правилата на ФИФА.

Коща обясни избора си със специалната любов, която изпитва към Испания.

"Всичко, което имам в живота си, съм го получил в тази страна. Чувствам се оценен тук, усещам любовта на хората", каза Диего Коща.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

leather_rebel
05.11.2013 18:48

"Всичко, което имам в живота си, съм го получил в тази страна. Чувствам се оценен тук, усещам любовта на хората", каза Диего Коща. Това казва всичко. Ако бразилците се държат като ощипани девствениници, това си е техен проблем. Пичът е взел 1001 % правилното решение, на база на коментара, който споделя.

a00011
05.11.2013 14:50

+ В Бразилия нямаше да бъде титуляр, а поредният играч" Той иначе за Испания ще е твърд титуляр*lol*

rooney_fen_256
05.11.2013 15:51

Ами като им гледам яловите нападатели в момента, като нищо ще е титуляр там. *smile*

dobrinko
05.11.2013 15:49

хей, бро, какво означава доказан играч, за националния отбор трябва да играе само който е в топ форма...

sakata_97
05.11.2013 15:42

Тоя случайник и минута няма да види в Испанския национален отбор,тоя е ебахти долното леке това,че този сезон му потръгна не значи,че е някой доказан играч като Солдадо например или пък Торес,че да заслужава място в не който и да е национален отбор,а в Испания