Гонят Йол при загуба на Фулъм от Ливърпул

09:38
Гонят Йол при загуба на Фулъм от Ливърпул
Тежкият сезон за Фулъм продължава, след като треньорът Мартин Йол отново е твърд фаворит за следващо уволнение. Тимът на Димитър Бербатов загуби с 1:3 от Манчестър Юнайтед в събота, но по-лошо бе освиркването от феновете към играчите.

Йол опита да ги защити, като акцентира върху сменения Брайън Руис, който отнесе най-много дюдюкания. "Той е класен футболист, долу ръцете от Брайън! - каза холандският треньор. - Имаме труден период, но съм убеден, че отборът има сили и ще се подобри."

Бербатов също чува постоянни критики. В събота той носеше и капитанската лента срещу бившия си тим.

Следващата събота Фулъм гостува на Ливърпул в традиционно кошмарен за отбора мач. През миналия сезон Берба и компания бяха разбити там с 0:4. В тежкия дуел вероятно няма да играе германецът Саша Ритер, който настъпи умишлено Аднан Янузай от Юнайтед и чака наказание по видеозапис.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

wba
05.11.2013 09:52

Вижда се ,че Бербо е към края на кариерата си . Защо не отиде някъде по анадола да играе или пък към арабските страни или Азия , та и някой лев да изкара . Тръгне ли си Йол , тръгва си и Бербатов със сигурност.

DuFkaTa
05.11.2013 10:31

Той пък щото малко пари зема Бербатов...нито Бербатов, нито синовете му ни дори внуците му ще им се наложи да работят !!!

sa6etoo
05.11.2013 09:43

Значи хваща пътя и дано Бербатов е резерва при другия мениджър или направо извън групата че тия от Диема да спрат да дават това подобие на футбол което играят Фулъм.